* 14η αγωνιστική

ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ

Έχοντας συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς μετά το πέρας 13ων αγωνιστικών, η Γκοροντέγια συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Μέχρι στιγμής, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (2-1 εντός έδρας) στις 2 Ιουνίου. Στις υπόλοιπες 12 αγωνιστικές σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Στις εννέα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις επτά σημειώθηκε NG.

Την προηγούμενη βδομάδα γνώρισε τον εκτός έδρα διασυρμό με 5-2 από την Ντιναμό Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Οσουτσούκου (34’), Μιλέφσκι (61’), Σαβίτσκι (76’, 86’) και Σέντκο (90’), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει προσωρινά με τους Πόζνιακ (49’) και Πουσνιάκοφ (79’). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Γκοροντέγια ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουσένια στο 57’. Εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση τέθηκαν οι τραυματίες Λεμπέντεφ (ME, 11/2) και Μπασίλοφ (AM, 7/0). Επιστρέφει από τιμωρία ο Σαστσιλούσκι (ΑΜ, 4/0).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 5-2 γνώρισε η Γκοροντέγια από την Ντιναμό Μπρεστ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Γκοροντέγια γνώρισε την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το Γκοροντέγια – Βίτεμπσκ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΤΕΜΠΣΚ

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Βίτεμπσκ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Γιασίνσκι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τορπέντο Ζοντίνο (2-0 εντός έδρας), Σλατσκ (2-0 εντός έδρας), Ντνιέπρ (1-0 εκτός έδρας), Τορπέντο Μινσκ (2-0 εντός έδρας) και Ίσλοχ (2-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ντιναμό Μινσκ (1-1 εκτός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Ίσλοχ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Αλισέικο στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 49’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κλοπότσκι στο 62’. Στα θετικά για τον προπονητή της Βίτεμπσκ συγκαταλέγεται το γεγονός πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Η Βίτεμπσκ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ίσλοχ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Βίτεμπσκ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης