13η αγωνιστική

*Με N/G ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Φιγκεϊρένσε, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίλτον Κρουζ φιλοξενήθηκε από την Κοριτίμπα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι πίσω στο σκορ από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, εν τέλει κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μάικον Λέιτε στο 78ο λεπτό.

Πρώτη απώλεια μετά τις δυο νίκες επί των Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (3-4 εκτός) και Σαμπάιο Κορρέα (1-0 εντός), φτάνοντας τους 21 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ούσα και στο -5 από την πρώτη θέση. Επιπλέον, διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, με 19 τέρματα. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο απολογισμός της σε έξι εντός έδρας ματς, επικρατώντας μια φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-1-2).

Στα αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Μίλτον Κρουζ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ματέους Περέιρα (ΑΜ 8/0) και Γκουστάβο Φεραρέις (ΜΕ 12/3), που συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση με την Κοριτίμπα. Παράλληλα, εκτός δράσης είναι ο Χόρχε Ενρίκε (ΕΠ 10/2), που δεν κατάφερε να πάρει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις, λόγω μυϊκού προβλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κοριτίμπα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Interwetten)

Το Φιγκεϊρένσε – Πόντε Πρέτα παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Πόντε Πρέτα, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ζοάο Μπριγκάτι φιλοξένησε την Αλαγκοάνο, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Ζούνιορ Σάντος στο 35′, είδε την αντίπαλο της να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 56′, πριν ο Παουλίνιο (66′) αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εν τέλει, δέχθηκε την ισοφάριση στο 90’+2, με τον Ορίνιο να αποβάλλεται και αυτός, ένα λεπτό μετά.

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 15 συνολικά και είναι στην 13η θέση, μαζί με τις Γκοϊάς και Λοντρίνα, των οποίων και υπερτερεί στην ισοβαθμία. Στους δυο η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε μια φορά στα πέντε τελευταία εκτός της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει απόψε ο αμυντικός Ρουάν. Εκτός δράσης είναι οι Αντρέ Κάστρο (ΜΕ 8/0) και Μουρίλο (ΜΕ 6/2), ενώ απόντες είναι και οι τιμωρημένοι Ορίνιο (ΑΜ 7/0) και Παουλίνιο (ΜΕ 12/2).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αλαγκοάνο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: 2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης