21η αγωνιστική

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ

Την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Τοκουσίμα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Φουκουόκα (1-0 εκτός), Μασίντα Ζέλβια (1-2 εντός) και Ρενόφα Γιαμαγκούτσι (1-2 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ρικάρντο Ροντρίγκεζ φιλοξενήθηκε από τη Μοντέντιο Γιαμαγκάτα, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με 3-2. Παρότι πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει με τα γκολ των Σιμάγια (42′) και Γιαμασάκι (πεν. 47′). Ωστόσο, στην πορεία δέχθηκε και τρίτο τέρμα, χωρίς να βρει απάντηση και σε αυτό.

Έκτο σερί ματς που δεν κατάφερε να επικρατήσει (0-2-4), ούσα και στην 15η θέση με 22 βαθμούς, όσους και η Ροάσο Κουμαμότο, της οποίας υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων. Επιπλέον, με 17 τέρματα στο ενεργητικό της, διαθέτει μια από τις από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποια νίκη στα τρία τελευταία εντός της, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Επέστρεψε στην Βραζιλία, ώστε να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του ο Νέιθαν Τζούνιορ (ΕΠ 0/0). Με αρκετά προβλήματα και πάλι η αποστολή της ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Μοντέντιο Γιαμαγκάτα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Τοκουσίμα – Τρίνιτα Οΐτα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΪΤΑ

Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τρίνιτα Οΐτα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Ματσουμότο Γιαμάγκα (1-4 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τομοχίνο Κατανοσάκα φιλοξένησε την Φουκουόκα, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε ο Φουτζιμόρο στο 19′ ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση.

Έφτασε έτσι τους 40 βαθμούς και παραμένει στην πρώτη θέση, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από την δεύτερη Ρενόφα Γιαμαγκούτσι. Επιπλέον, με 38 τέρματα στο ενεργητικό της, έχει την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία. Επικράτησε στις πέντε από τις εφτά τελευταίες εξόδους της, έχοντας παράλληλα και δυο ήττες. Εκτός δράσης είναι μόνο ο Σίνζι Γιαμαγκούτσι (ΑΜ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Φουκουόκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης