21η αγωνιστική

*Με N/G και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

ΝΙΪΓΚΑΤΑ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε η Νιϊγκάτα, μετρώντας από μια ισοπαλία και ήττα. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Μασαζάκου Σουζούκι φιλοξενήθηκε από τη Μασίντα Ζέλβια, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 0-0. Αποτέλεσμα που την κολακεύει, δεδομένου πως ήταν κατώτερη σε όλο το ματς και δεν απείλησε την αντίπαλό της.

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 25 συνολικά και είναι στην 13η θέση, μαζί με την Σίμπα Τζεφ, κόντρα στην οποία υπερτερεί, καθώς έχει καλύτερο απολογισμό τερμάτων. Δεν πανηγύρισε νίκη στα έξι τελευταία εντός της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Τραυματίες οι Σονγκ Γιου Χουν (ΑΜ16/0) και Μπρούνο Μενεγκάλ (ΕΠ 6/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μασίντα Ζέλβια για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Νιϊγκάτα – Μίτο παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΤΟ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μίτο, μετά και την ήττα που υπέστη από την Ομίγια, με 1-2, εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σιγκετόσι Χασέμπε φιλοξενήθηκε από την Εχίμε, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Ο Μοτέγκι στο 76′ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και είναι στην 15η θέση, απέχοντας ένα βαθμό από την σημερινή της αντίπαλο. Επικράτησε και στις δυο τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα. Εκτός δράσης ο τραυματίας Κεϊσούκε Φουνατάνι (ΜΕ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Εχίμε για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης