12η αγωνιστική.

ΜΠΡΑΓΚΕ

Την πρώτη της εκτός έδρας ήττα στη σεζόν γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Μπράγκε από την Νόρμπι με 2-0 στο Μπορός. Ανοικτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες από το ξεκίνημα, αποδείχθηκε πιο άστοχη στην τελική προσπάθεια από την αντίπαλο στην επανάληψη, έμεινε πίσω στο 66’ (1-0), δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση, για να δεχθεί δεύτερο τέρμα στο 83’ της συνάντησης (2-0).

Επιστροφή στις ήττες για την Μπράγκε, μετά από τρεις αγωνιστικές αήττητη (1-2-0), μετράει μόλις μια νίκη στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές (1-5-2).  Βρίσκεται στη μέση της κατάταξης με 15 πόντους, στο +5 απ’ τα μπαράζ παραμονής και δείχνει αποφασισμένη να εξασφαλίσει απευθείας την παραμονή στην κατηγορία, αν και νεοφώτιστη. Εντός έδρας μετράει απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα με 12-9 τέρματα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Νόρμπι.

Στατιστικό: G/G τα πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Μπράγκε – Βάρμπεργκ παίζει στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας (Κλικ Εδώ)

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ

Από την άλλη πλευρά, η Βάρμπεργκ έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Χάλμσταντ. Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει 3-0 στο πρώτο ημίχρονο (29’, 32’, 41’). Στην επανάληψη αντέδρασε, μείωσε στο 50’ (1-3), έκανε το 2-3 στο 63’ της συνάντησης, αλλά απ’ εκεί και πέρα δεν έδειξε ικανή να φθάσει στην ισοφάριση.

Τετάρτη διαδοχική ήττα για τη Βάρμπεργκ, μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν από τις Έστερ (1-2), Φάλκενμπεργκ (3-2) και Ντέγκερφορς (0-1), συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (0-1-4), οπισθοχωρώντας στη 13η θέση με δέκα πόντους, στο -1 απ’ την παραμονή και στο +2 απ’ τον υποβιβασμό. Μακριά από την έδρα της τρέχει ρεκόρ μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες με 8-11 τέρματα. Αμφίβολος παραμένει ο Φοφανά (Αμυντικός, 5, 1), είναι και το μοναδικό ερωτηματικό στην αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-2 από την Χάλμσταντ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τέσσερα απ’ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.