* 25η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Φότζια – Παλέρμο 1-1

* Η Παλέρμο κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Παλέρμο για το πρωτάθλημα.

ΠΑΛΕΡΜΟ

Μετά από οχτώ αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Παλέρμο επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τεντίνο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Έμπολι, γνωρίζοντας την εκτός έδρας βαριά ήττα με 4-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μπρίγκι στο 12’, προτού ο Καπούτο διπλασιάσει τα τέρματά τους με τη συμπλήρωση των 45’.

Στο 51’ ο Καπούτο με το δεύτερο προσωπικό γκολ του έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, οχτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι Σικελοί για την ίδια διοργάνωση παραμένουν αήττητοι, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σε όλες κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 4-0 γνώρισε η Παλέρμο από την Έμπολι για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Παλέρμο επικράτησε από το ημίχρονο στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Mybet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

ΦΟΤΖΙΑ

Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Φροζινόνε (2-1 εντός έδρας) και Πεσκάρα (1-0 εντός έδρας) η Φότζια πανηγύρισε ισάριθμες νίκες κόντρα στις Βίρτους Εντέλα (2-1 εκτός έδρας) και Αβελίνο (2-1 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο την τελευταία οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ασένσιο, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν στο 35’ με τον Νικάστρο. Στο 43’ η Αβελίνο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Ντ’ Άντζελο, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Φότζια αστόχησε σε πέναλτι με τον Ματζέο.

Τελικά, ο τελευταίος σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 68’ διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «σατανέλι» για την ίδια διοργάνωση γνώρισαν μόλις δύο ήττες. Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκε NG. «Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Παλέρμο, θα παίξουμε για τη νίκη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου, Τζιοβάνι Στρόπα.

Προηγούμενο ματς: Η Φότζια επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Αβελίνο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Φότζια για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης