*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Κόπα Λιμπερταδόρες 2018. Αγώνες ρεβάνς, είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Σαντιάγκο Γουόντερερς.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Ντεπορτίβο Τατσίρα – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε 2-3

ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ (Κολομβία)

Προβάδισμα πρόκρισης έχει αποκτήσει η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε την έδρα της Ντεπορτίβο Τατσίρα, την περασμένη εβδομάδα. Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, η ομάδα του Γκρεγκόριο Πέρεθ ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Μορέλο, μόλις στο έβδομο λεπτό. Αν και στη συνέχεια βρέθηκε πίσω με 2-1, εν τέλει έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Τεσίγιο στο 33′. Τη νίκη στους Κολομβιανούς έδωσε εν τέλει ο Μορέλο και πάλι, στο 51′, με διπλή προσπάθεια από το σημείο του πέναλτι. Με όπλο την έδρα τους, θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν αυτό το προβάδισμα και να “σφραγίσουν” την πρόκριση.

Αυτή είναι η 12η φορά στην ιστορία της, που συμμετέχει στην διοργάνωση. Δυο φορές μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης, που είναι ότι καλύτερο έχει κάνει, με την πρώτη να είναι το 1961 και τη δεύτερη το 2013. Πέρυσι, έφτασε μέχρι τη φάση των ομίλων, όπου κόντρα σε Σάντος, Δε Στρόνγκεστ και Σπόρτινγκ Κριστάλ, ήρθε τρίτη και συνέχισε στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Φέτος συμμετέχει έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας του περασμένου πρωταθλήματος Κολομβίας.

Το βράδυ της Κυριακής, φιλοξένησε την Πατριότας Μπογιάσα, κάνοντας ξεκίνημα με το αριστερό στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Κολομβίας, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-2. Έχοντας το μυαλό της περισσότερο στο παιχνίδι με την Ντεπορτίβο Τατσίρα, δέχθηκε από ένα γκολ στο ξεκίνημα και στα τελευταία λεπτά, γνωρίζοντας την ήττα, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και αυτή κάποιο τέρμα. Έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, μετρώντας ακόμη πέντε ισοπαλίες και μια ήττα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Πατριότας Μπογιάσα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στην Betshop)

Το Ιντεπ. Σάντα Φε – Ντεπορτίβο Τατσίρα παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Libertadores (Κλικ Εδώ)

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ (Βενεζουέλα)

Μπορεί να πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε, εν τέλει όμως η Ντεπορτίβο Τατσίρα δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, η ομάδα του Φραντσέσκο Στίφανο έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε έστω και προσωρινά με 2-1, χάρη στα τέρματα των Γρανάδος (10′) και Αλμιρόν (22′). Στην πορεία όμως, δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει αυτό το υπέρ της σκορ, δεχόμενη την ισοφάριση λίγο μετά το μισάωρο, πριν δεχθεί και τρίτο τέρμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να χάσει και το ματς. Για να πάρει πλέον την πρόκριση, χρειάζεται νίκη είτε με δυο γκολ διαφορά είτε με σκορ μεγαλύτερο του πρώτου αγώνα.

Η πορεία της στο φετινό Κόπα Λιμπεραδόρες ξεκίνησε από τον πρώτο γύρο, όταν και πήρε την πρόκριση εις βάρος της Μακαρά, παρότι δεν κατάφερε να την κερδίσει (0-0 εντός, 1-1 εκτός). Αυτή είναι και η 21η φορά στην ιστορία της που παίρνει μέρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με την καλύτερη παρουσία της να είναι το 2004, όταν και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Συμπλήρωσε έτσι εφτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας χαρακτηριστικά πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιπλέον, δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα έξι τελευταία εκτός της (0-3-3).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από την Ιντεπ. Σάντα Φε για το Κόπα Λιμπερταδόρες

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιάννης Καλαϊτζίδης