18η Αγωνιστική

Πρώτος γύρος: Μπασακσεχίρ – Μπούρσασπορ 1-0

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο κόντρα στην Γκεντσλέρ, πήρε τη νίκη με 2-1 στη ρεβάνς, όμως η ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της στοίχισε ακριβά, με την Μπούρσασπορ να αποχαιρετά το Κύπελλο. Το συγκρότημα του Λε Γκεν άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω, προδόθηκε όμως από την άμυνα του στα δυο παιχνίδια, μένοντας έτσι εκτός διοργάνωσης. Επιστρέφει σήμερα στο Κύπελλο έπειτα από ένα μήνα, όπου θα προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Παρουσίασε συνολικά ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μισό, κλείνοντας τις υποχρεώσεις της στην 8η θέση, ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρώτη τετράδα, με το όνειρο για έξοδο στην Ευρώπη να παραμένει ζωντανό. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έδωσε τρία φιλικά τεστ, επικράτησε των Αλτιντόρου (3-2) και Σκεντερμπέου (3-0), ενώ ηττήθηκε με 1-2 από την Κουκέσι (1-2). Στο μεταγραφικό κομμάτι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονταν, αντίθετα αποκτήθηκε ο καλός φορ Σο που αγωνιζόταν στην Αλ Αχλί.

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε στο Κύπελλο της Γκεντσλερμπιρλίγκι η Μπούρσασπορ.

Στατιστικό: over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Δείτε τα προγνωστικά Τουρκίας (Κλικ Εδώ)

Το Μπούρσασπορ – Μπασακσεχίρ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Έχει ξεπεράσει φέτος τον εαυτό της, ενώ έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Εντυπωσίασε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου με την εικόνα της, ήταν σταθερή, έχοντας φυσικά ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Η διακοπή τη βρήκε στην κορυφή μετά όμως τη χθεσινή νίκη της Φενέρ υποχώρησε στη 2η θέση και ψάχνει σήμερα κόντρα στην Μπούρσασπορ τους τρεις βαθμούς που θα την επαναφέρουν εκεί που έχει συνηθίσει φέτος να βρίσκεται. Μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο, επικράτησε με 2-1 της Γκιρεσούνσπορ, ωστόσο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μετά τη βαριά ήττα με 3-1 που είχε γνωρίσει στο πρώτο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής έδωσε δυο φιλικά τεστ, μετρώντας ισάριθμες νίκες κόντρα σε Μαλάτιασπορ (4-1) και Ντεν Χάαγκ (4-0). Πανίσχυρη εντός έδρας μετράει φέτος μόλις μια ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Σεβίλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τη διάρκεια της διακοπής κατάφερε να κάνει το μεταγραφικό μπαμ, αφού απέκτησε δανεικό από την Μπαρτσελόνα τον διεθνή Τούρκο Αρντά Τουράν για 6 μήνες, συν δύο χρόνια, αλλά και τον φορ Μπάγιτς από την Ουντινέζε.
 
Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε της Γκιρεσούνσπορ στο Κύπελλο η Μπασασκεχίρ.

Στατιστικό: over 2,5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).