*Πρώτος γύρος του FA Cup. Τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει αγώνας ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων ομάδων.

ΠΛΙΜΟΥΘ (L1)

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Πλίμουθ, με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η ομάδα του Ντέρεκ Άνταμς φιλοξένησε την Ροτσντέιλ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γκραντ έβαλε μπροστά την ομάδα του, όμως λίγο μετά το μισάωρο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Έφτασε έτσι τους έντεκα βαθμούς σε 16 ματς, παραμένει όμως στην τελευταία θέση της Λιγκ 1. Μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας επικρατήσει μόνο στο πρώτο αντίστοιχο ματς για φέτος. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο πορτιέρο Ρέμι Μάθιους (2/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ροτσντέιλ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Πλίμουθ – Γκρίμσμπι παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγλλίας (Κλικ Εδώ)

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (L2)

Αήττητη παραμένει ωστόσο και η Γκρίμσμπι, εδώ και πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι της, η ομάδα του Ράσελ Σλέιντ φιλοξένησε την Κέμπριτζ, για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Δεύτερο διαδοχικό 0-0, μετά και από εκείνο κόντρα στην Μόρκαμπ, εκτός. Έφτασε έτσι τους 23 βαθμούς σε 16 ματς και είναι στην 12η θέση. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, ούσα αήττητη στις τρεις τελευταίες εξόδους της (0-1-2).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κέμπριτζ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιάννης Καλαϊτζίδης