ΓΚΟΜΕΛ

Σε ένα ματς “φτωχό” σε φάσεις, η Γκόμελ έφυγε με το ισόπαλο 0-0 την περασμένη Πέμπτη από την έδρα της Γκοριντέα, δείχνοντας ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς κοίταξε πρώτιστα τα αμυντικά της καθήκοντα. Μόλις μία ήττα για τους γηπεδούχους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1), είχε προηγηθεί το ισόπαλο 2-2 (εντός έδρας με τη Νεμάν Γκρόντνο). Απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα (2-2-2), έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω στα δύο τελευταία “εντός”. Στα πιτς από την αρχή της σεζόν ο αμυντικός Ιγκνατένκο και ο μέσος Τσερνίσοφ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με την Γκοριντέα με σκορ 0-0.

Στατιστικό: G/G & Over 3.5 τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Το Γκόμελ – Κρουμκάτσι παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Λευκορωσίας (Κλικ Εδώ)

ΚΡΟΥΜΚΑΤΣΙ

H Κρουμκάτσι, από την πλευρά της, παρουσίασε τάσεις “αυτοχειρίας” στο εντός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Σλουτσκ. Πήρε προβάδισμα στο 58ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ιβάνοφ, το οποίο κατάφερε να κρατήσει μέχρι το 90′, οπότε και δέχθηκε την ισοφάριση. Το “κερασάκι” στην τούρτα αποτέλεσε η αποβολή του Σικάβκο δύο λεπτά αργότερα. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το 1-1 στην έδρα της Γκοριντέα, μόλις μία νίκη μετρά η ομάδα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Στο 1-1-3 το εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο μέσος Σικάβκο, καθώς προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον αντιπάλων του κατά τη διάρκεια της αποχώρησης προς τα αποδυτήρια. Συμπλήρωσε κάρτες και ο βασικός αμυντικός Ταλέικο, στα πιτς ο κίπερ Αμελτσένκο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με τη Σλουτσκ με σκορ 1-1. Αποβολή για τον Σικάβκο στο 92′.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).

Βασίλης Μελίδης