ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Παλικαρίσιο βαθμό στο Μπουένος Άιρες κατάφερε να πάρει η Πατρονάτο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Μπόκα. Στάθηκε αρκετά τυχερή, γλίτωσε πολλές στο πρώτο μέρος, υπέκυψε στις καθυστερήσεις (1-0 στο 45’+1’). Δεν τελείωνε το παιχνίδι στην επανάληψη η αντίπαλος, η Πατρονάτο σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες στην αναμέτρηση ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της συνάντησης (1-1 στο 91’). «Ήμασταν τυχεροί, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει εύκολα, δικαιωθήκαμε στο φινάλε για την επιμονή μας», υποστήριξε ο Φορεστέλο.

Συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-2), ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις εννιά πρόσφατες αναμετρήσεις της (1-3-5), αυτή επί της ουραγού Άρσεναλ Σαραντί (4-2 εντός έδρας). Βρίσκεται στη 19η θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 23 πόντους, στο -7 απ’ την 11η Ροζάριο και το έργο της για έξοδο στο Σουνταμερικάνα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπόκα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα απ’ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Πατρονάτο – Ολίμπο παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΙΜΠΟ

Από τη δική της πλευρά η Ολίμπο σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από την Βελέζ στην Μπαΐα. Άσχημο ξεκίνημα, έμεινε πίσω στο 9’ (0-1), δεν μπόρεσε να συνέλθει, περισσότερες φορές κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα παρά με την ισοφάριση. Στο φινάλε προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου. «Αξίζαμε να πάρουμε τον βαθμό, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τότε θα σωθούμε», τόνισε ο ιδιαίτερα αισιόδοξος τεχνικός Σιάκουα.

Επιστροφή στις ήττες για την Ολίμπο, μετά από δύο σερί ισοπαλίες με τις Σαν Μαρτίν (0-0 εντός έδρας) και Ντεφένσα (1-1 εκτός έδρας), συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη, μετρώντας ακόμη και μια ήττα από την Ταγιέρες (1-0 εκτός έδρας). Έπεσε ξανά εντός επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, το έργο της δεν είναι εύκολο και αναμένεται να δώσει σημαντική μάχη ως το φινάλε για την αποφυγή του μοιραίου. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ μια νίκη, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αμφίβολοι οι Καμπράλ (Αμυντικός, 9, 1) και Μάγιερ (Επιθετικός, 2, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Βελέζ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα έξι πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.