* Φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Νοκ-άουτ η αναμέτρηση, όμως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί δεύτερος αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ (L1)

Σε “φονέα των γιγάντων” έχει μετατραπεί η Μίλγουολ στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας και φιλοδοξεί ότι θα πάρει σήμερα ακόμα ένα… σκαλπ από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι άφησαν εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης τις Γουότφορντ (1-0) και Μπόρνμουθ (3-0) στους δύο προηγούμενους γύρους, ενώ είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις επί των Σάουθεντ (1-0) και Μπρέιντρι Τάουν (5-2). Η κληρωτίδα, λοιπόν, τους ευνόησε, καθώς το “Ντεν” τους δίνει αναμφισβήτητα μεγάλη δύναμη. Πρέπει, βέβαια, να τονίσουμε ότι η Μίλγουολ παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 17 Δεκεμβρίου και μετά, μετρώντας οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα 12 τελευταία παιχνίδια της. Εξαιρετική η αμυντική της λειτουργία, βρίσκεται πλέον εντός της ζώνης των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της League One.

Εξαιρετικά αμφίβολοι ο μέσος Τόμπσον και ο επιθετικός Γκρέγκορι (αμφότεροι βασικοί), επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος ο μέσος Μπούτσερ.

Προηγούμενο ματς: Πήρε την εντός έδρας νίκη επί της Πορτ Βέιλ με 2-0.

Στατιστικό: Ανέπαφη εστία στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Το Μίλγουολ – Λέστερ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΛΕΣΤΕΡ (ΠΡΕΜ.)

Η Λέστερ, από την πλευρά της, ψάχνει στο Κύπελλο Αγγλίας ένα… αποκούμπι για την κάκιστη πορεία της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το σερί των πέντε ηττών με μηδενικό ενεργητικό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές… μιλάει από μόνο του, με τους εν ενεργεία πρωταθλητές Αγγλίας να “φλερτάρουν” έντονα με την ιδέα του υποβιβασμού. Στο φετινό Κύπελλο πέτυχαν αρχικά την εκτός έδρας πρόκριση επί της Έβερτον (1-2), ενώ χρειάστηκαν επαναληπτικό στους “32” για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντέρμπι. Σημειώνουμε, βέβαια, ότι την προσεχή Τετάρτη υπάρχει και το μεγάλο εκτός έδρας ματς με τη Σεβίλλη για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν πρόκειται να ρισκάρει ο Ρανιέρι τη συμμετοχή του επιθετικού Σλιμάνι στο σημερινό ματς, με τον διεθνή Αλγερινό φορ να τραυματίζεται στο ματς πρωταθλήματος με τη Σουόνσι. Στα πιτς και ο επιθετικός Ουγιόα. Λογικά θα πάρουν φανέλα βασικού ο κίπερ Σμάιχελ, ο αμυντικός Τσίλγουελ, οι μέσοι Γκρέι και Μεντί και ο επιθετικός Οκαζάκι.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Σουόνσι με 2-0.

Στατιστικό: Έχει μείνει “άσφαιρη” στα 6/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Betshop).