* Η Σάλκε επικράτησε από το ημίχρονο στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Χέρτα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Σάλκε σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Χέρτα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Χέρτα γνώρισε την ήττα στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΣΑΛΚΕ

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα η Σάλκε κόντρα στη Σαντχάουζεν της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 4-1, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 3-0 χάρη στα γκολ των Σοπφ (38’), Καλιγκιούρι (43’) και Νάλντο (45’). Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 64’ ο Γούτεν μείωσε για τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κονοπλιάνκα στο 71’. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα το συγκρότημα του Βαϊνζίρλ πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτή με αντίπαλο την Ίνγκολσταντ (1-0 εντός έδρας) στις 21 Ιανουαρίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη βδομάδα οι «βασιλικοί μπλε» αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου (1-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ με τον Λεβαντόφσκι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Νάλντο, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις δέκα συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Σάλκε για το πρωτάθλημα σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες (16-10 τα γκολ). Για μία θέση στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου ανταγωνίζονται οι Γκέις, Σταμπούλι και Αόγκο, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει θέση βασικού. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τσούπο Μοτίνγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Καλιγκιούρι. Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Οκτώβρη ο Χούντελααρ θα βρεθεί στην αποστολή της Σάλκε. Δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Την Πέμπτη (16/2) η Σάλκε ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Προηγούμενο ματς: Η Σάλκε επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Σαντχάουζεν για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικό: Η Σάλκε επικράτησε στα οχτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Χέρτα σε όλες τις διοργανώσεις.

Στοιχημάτισε τώρα στο Σάλκε – Χέρτα
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΡΤΑ

Με σκυμμένο κεφάλι αποχώρησε η Χέρτα από την έδρα της Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2 (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 27’ με τον Καλού. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 47’ με τον Ρόις. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Παπασταθόπουλου στο 119’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Νταρντάι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Λεβερκούζεν (3-1 εκτός έδρας) και Φράιμπουργκ (2-1 εκτός έδρας). Πιο συγκεκριμένα επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ίνγκολσταντ την προηγούμενη βδομάδα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε μόλις στο 2’ ο Χαραγκούτσι. Τρεις ήττες γνώρισαν οι πρωτευουσιάνοι στις ισάριθμες τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Χέρτα επί της Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 13 Νοεμβρίου του 2004 (3-1). Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής αναμένεται να επιστρέψει ο Πλάτενχαρντ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Την ποινή τιμωρίας του εξέτισε ο Σταρκ. Για μία θέση στο αριστερό άκρο του αγωνιστικού χώρου ανταγωνίζονται οι Καλού και Στόκερ.

Προηγούμενο ματς: Η Χέρτα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2 (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) από την Ντόρτμουντ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικό: Η Χέρτα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Interwetten)