ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα η Δόξα Δράμας, η οποία επικράτησε άνετα με 3-0 της Νάουσας (εντός έδρας). Τρίτη σερί νίκη, μετά τις νίκες με το ίδιο σκορ (3-0) επί του Αλμωπού και ΑΕ Ποντίων. Μετράει μόλις μια ήττα τη φετινή σεζόν, αυτή από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-4), βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 30 πόντους, στο -3 απ’ τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο και στο -1 απ’ τον δεύτερο Λαγκαδά. Έχει την ευκαιρία με νίκη κόντρα στον Νέστο να περάσει δεύτερος με τον Απόλλωνα και ακόμη αν χάσει βαθμούς ο Λαγκαδάς να πιάσει στην κορυφή τους «κοκκινόμαυρους». Εντός έδρας μετράει απολογισμό πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι έξι απ’ τις επτά φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της συνοδεύτηκαν από Over 2.5.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Νάουσας.

Στατιστικό: Με 3-0 σκορ κέρδισε τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Δόξα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΝΕΣΤΟΣ

Από τη δική του πλευρά ο Νέστος ξεκίνησε κι αυτός με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας μες 3-2 της Καβάλας. Άμεσα επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0 εκτός έδρας) με τον Μακεδονικό Φούφα. Δεν μπορεί να βρει εύκολα σταθερότητα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 24 πόντους, πολύ πίσω από την κορυφή (στο -9 η διαφορά από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Θα παλέψει για ένα καλύτερο πλασάρισμα, έστω κι αν βρίσκεται στο -7 απ’ τον Λαγκαδά και στο -6 απ’ τη Δόξα Δράμας. Δύσκολο το έργο του κόντρα στη Δόξα αυτή την αγωνιστική, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με στόχο βέβαια να ψαλιδίσει τη διαφορά από την πρώτη τριάδα. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στις τρεις πρόσφατες εξόδους του, μετρώντας μια ισοπαλία και δύο ήττες, μένοντας παράλληλα και άσφαιρος.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Καβάλας.

Στατιστικό: Άσφαιρος έμεινε ο Νέστος στις τρεις τελευταίες εξόδους του στο πρωτάθλημα.