*Στο πρωτάθλημα: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1 (11/09)

*Πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα του ΠΑΟΚ στο τέλος Ιανουαρίου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Δεν έχει ισοπαλία ο Παναιτωλικός στα τελευταία εφτά εντός έδρας ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (4-0-3).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Α’)

«Στράφι» πήγε για τον Παναιτωλικό η εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να την «εξαργυρώσει» στο αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Κάτω του μετρίου η εμφάνιση της ομάδας του Αγρινίου, ήταν ιδιαίτερα νευρική επιθετικά, χωρίς συνεργασίες και ιδέες, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον αντίπαλο. Ωστόσο, μπορεί να πει κανείς ότι αδικείται απ’ την ήττα, αφού αμφότερα τα γκολ του αντιπάλου ήρθαν από λανθασμένη απομάκρυνση αμυντικών του Παναιτωλικού (σχεδόν πανομοιότυπα).

Ήταν η δεύτερη ήττα των τελευταίων τριών αγωνιστικών για τους γηπεδούχους, που πήραν μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3), βρίσκονται στην 10η θέση και το -6 απ’ την πεντάδα. Φέτος κατάφεραν μετά από χρόνια να προκριθούν στους «16» του Κυπέλλου και θέλουν να ψάξουν τη διάκριση, αφού είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν πρόκειται να τη βρουν μέσω Σούπερλιγκ. Από βασικούς αποτελείται η αποστολή, σ’ αυτήν επιστρέφει μετά από καιρό ο Ροντρίγκες (Αμυντικός, 7,1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 για τον Παναιτωλικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Στατιστικό: Από 5/7 Under 2,5 προέρχεται ο Παναιτωλικός ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (παίξτο στον Stoiximan).

Το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ (Α’)

Απροσδόκητο τέλος πήρε το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ, που έπεσε «θύμα» της πάγιας ανικανότητας στην τελική προσπάθεια και της απίστευτης εμφάνισης του γκολκίπερ Πασχαλάκη. Ο δικέφαλος κατέγραψε 28 τελικές προσπάθειες (!), σχεδόν οι μισές ήταν εντός εστίας, ωστόσο συνάντησε το «τείχος» του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, που πραγματοποίησε την εμφάνιση της καριέρας του με 13 αποκρούσεις, η μια πιο δύσκολη απ’ την άλλη! «Από την αρχή της χρονιάς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Κι αυτό σίγουρα είναι και παραμένει ένα πρόβλημα για εμάς. Το περίεργο είναι πως στο 80% των παιχνιδιών μας ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο πολυτιμότερος, αυτό τα λέει όλα», επεσήμανε ο απογοητευμένος Ίβιτς.

Έμεινε στους 20 πόντους και την 8η θέση της Σούπερλιγκ ο ΠΑΟΚ, στο -2 απ’ την πεντάδα και στο -5 απ’ τη δεύτερη θέση, την Κυριακή παίζει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Εξυπακούεται ότι ενδιαφέρεται για το Κύπελλο, σήμερα θα παίξει με σχεδόν βασική ομάδα, καθώς έμειναν στη Θεσσαλονίκη μόνο οι Μάτος και Κάμπος. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Ροντρίγκες, ενώ ο ΑΠΟΕΛ απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του επιθετικού Πιέρου Σωτηρίου. «Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε φέρει κάποιον παίκτη με ικανότητα στο γκολ. Δεν μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα γίνει», επεσήμανε με αινιγματικό τρόπο ο Ίβιτς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στατιστικό: Από 12/14 NG προέρχεται ο ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.