* Φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας – Πρώτος αγώνας. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της σημερινής φιλοξενούμενης. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

* Στο πρωτάθλημα (06/11/16): Θέλτα – Βαλένθια 2-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Α’)

Με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες μπαίνει η Βαλένθια στο 2017. Ο Τσέζαρε Πραντέλι τα… βρόντηξε και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, ο “Βόρο” αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός για… τέταρτη φορά, οι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και η… ατμόσφαιρα είναι γενικά πολύ “όμορφη”. Με δύο νίκες ξεπέρασαν οι “νυχτερίδες” το εμπόδιο της Λεγκανές στους “32” του Κυπέλλου (1-3 και 2-1), αλλά την ίδια στιγμή “τρέχουν” σερί 0-3-4 στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (όλα στο G/G) και βρίσκονται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Τεράστιο το πρόβλημα στην άμυνα ενόψει του σημερινού ματς, με τους Μαγκαλά και Γκαράι να είναι τραυματίες και τον Αμπντενούρ να αναχωρεί για το Κόπα Άφρικα (Εθνική Τυνησίας). Εκτός και ο Αντερλάν Σάντος, που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Χάβι Χιμένεθ, Λάτο (αμυντικοί), Σολέρ (μέσος) και Σίτο (επιθετικός) από τη β’ ομάδα. Προστατεύονται και οι Νάνι και Γκαγιά.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 της Λεγκανές στον επαναληπτικό των “32” του Κυπέλλου.

Στατιστικό: G/G & Over 2,5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ εδώ)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΘΕΛΤΑ (Α’)

Η Θέλτα, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί σήμερα την κάκιστη κατάσταση της αντιπάλου της, με τον κόουτς Μπερίτσο να υπογραμμίζει, βέβαια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει υποτίμηση των “νυχτερίδων”. Με δύο νίκες με σκορ 1-0 απέκλεισε η ομάδα από το Βίγκο την UCAM Μούρθια (Σεγούντα) στους “32”, αλλά προέρχεται κι αυτή από ένα αρνητικό σερί 0-1-2 στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, το οποίο την έχει ρίξει στη 12η θέση του πίνακα.

Παραμένουν στα πιτς οι αμυντικοί Σέρχι Γκόμεθ και Πλάνας, ο μεσοεπιθετικός Ορεγιάνα και ο επιθετικός Μποβέ. Εκτός αποστολής οι Λέμος και Ναράνχο.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-0 της UCAM Μούρθια στον επαναληπτικό των “32” του Κυπέλλου.

Στατιστικό: Νικηφόρα τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Κύπελλο Ισπανίας (παίξτο στην 2winbet).