Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Το πιο κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας.

*Αήττητη η Παρί Σεν Ζερμέν στα τελευταία 12 ματς κόντρα στη Μαρσέιγ ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα 11, σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ σε όλα!

*Αήττητη εντός έδρας φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0), προέρχεται από τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μ’ ένα σπουδαίο ματς ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της, κλασικό ντέρμπι της Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ. Οι Παριζιάνοι έρχονται στο σπουδαίο παιχνίδι από διαδοχικές νίκες και καλές εμφανίσεις σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, τελευταία εκ των οποίων το εύκολο 3-0 εντός έδρας επί της Βασιλείας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαν προηγηθεί τρεις νίκες επί των Λουντογκόρετς (1-3), Μπορντό (εντός 2-0) και Νανσί (1-2 εκτός), αποτελέσματα που έφεραν τους πρωταθλητές στους 19 πόντους και τη δεύτερη θέση, πάντα στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Νις, που προς το παρόν δε χάνει πόντους.

«Είναι πάντα ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαι ανυπόμονος για να το ζήσω. Η Μαρσέιγ έρχεται με νέο προπονητή, τον Ρούντι Γκαρσία, αλλά δε νομίζω ότι θα έχει προλάβει να αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν περιμένω να δω αλλαγές απ’ τον αντίπαλο», επεσήμανε ο Έμερι. Αν υπάρχει ένα θετικό για τον Βάσκο κόουτς, αυτό είναι το γεγονός ότι ο Καβάνι σιγά-σιγά δείχνει τη διάθεση και την ικανότητα να γίνει ηγέτης. Μετράει 11 γκολ στα τελευταία 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει σκοράρει 13 σε 11 συμμετοχές! Επιστρέφει ο Τιάγκο Μότα (Μέσος, 8,0), πρακτικά πλήρης η αποστολή, καθώς απουσιάζει ο αναπληρωματικός Παστόρε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντι Μαρία στο 40’ το 1-0, το 2-0 ο Λούκας στο 62’, το τελικό 3-0 ο Καβάνι στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Στατιστικό: 6/6 εντός έδρας 2-3 Goal μετράει η Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στον Stoiximan).

*3/4 εκτός έδρας ήττες μετράει η Μαρσέιγ (0-1-3), δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ σε όλες.

Το Παρί ΣΖ – Μαρσέιγ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΣΕΪΓ

Δεν άργησε να προχωρήσει στην πρώτη κίνηση ο νέος ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ, Φρανκ ΜακΚόρτ. Άμα την οριστική ανάληψη της ομάδας, ο Αμερικανός επιχειρηματίας απέλυσε τον Φρανκ Πασί και έδωσε το χρίσμα στον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Γάλλος κόουτς έρχεται από καλή τριετία στη Ρόμα (2013-2016), όπου πήρε δύο φορές τη δεύτερη θέση, ενώ το μεγάλο «μπαμ» το έκανε με τη Λιλ, με την οποία πανηγύρισε νταμπλ το 2011 (πρωτάθλημα και Κύπελλο). «Ο Ρούντι Γκαρσία είναι άνδρας με χαρακτήρα και ενέργεια. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και θέληση για να κάνουμε τη Μαρσέιγ ξανά μεγάλη», επεσήμανε ΜακΚόρτ, που λέγεται ότι έχει εκφράσει την επιθυμία να δαπανήσει πολλά εκατομμύρια στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έρχομαι με φιλοδοξία και διάθεση για να οδηγήσουμε τη Μαρσέιγ ξανά εκεί όπου ανήκει. Είναι μια όμορφη προσπάθεια για την οποία είμαι ενθουσιασμένος», εξήγησε ο Γκαρσία. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Μαρσέιγ δεινοπάθησε για να κερδίσει τη Μετς την περασμένη εβδομάδα, στο τελευταίο παιχνίδι του Πασί στον πάγκο της. Επιστρέφουν οι Μασάς (Μέσος, 6,0) και Ανγισά (Μέσος, 6,0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 για τη Μαρσέιγ κόντρα στη Μετς. Το γκολ ο Γκομί στο 13’.

Στατιστικό: 4/4 εκτός έδρας G/G μετράει η Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα.