Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

*3ος γύρος των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Υπάρχουν δύο όμιλοι των έξι ομάδων έκαστος. Από κάθε όμιλο προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για ένα ακόμη εισιτήριο που θα οδηγήσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

*Βαθμολογία ομίλου: Ιράν 7β. (3 αγ.), Νότιος Κορέα 7β. (3 αγ.), Ουζμπεκιστάν 6β. (3 αγ.), Συρία 4β. (3 αγ.), Κίνα 1β. (3 αγ.), Κατάρ 0β. (3 αγ.)

ΚΑΤΑΡ

Πολύ κακό ξεκίνημα πραγματοποιεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Κατάρ, το οποίο έχει γνωρίσει την ήττα και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Χόρχε Φοσάτι στον πάγκο της, το Κατάρ φιλοξενήθηκε από τη Νότιο Κορέα, κόντρα στην οποία “άγγιξε” το θαύμα, χωρίς ωστόσο να τα πάρει τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, το ημίχρονο το βρήκε μπροστά στο σκορ με 1-2, χάρη στα τέρματα των Χασάν Καλίντ (πεν. 16′) και Σεμπάστιαν Σορία (45′), όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασισμένοι και πήραν τη νίκη με 3-2. Πλέον, στο σημερινό παιχνίδι με τη Συρία θέλει να διεκδικήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει και τους πρώτους του βαθμούς. Στο στρατόπεδο του υπάρχει πίστη σε αυτό, με τον ίδιο τον Φοσάτι να είναι αισιόδοξος. Στα θετικά είναι και το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

“Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς δεν είμαστε σε καλή θέση στον όμιλο, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη κόντρα στη Συρία, για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι. Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το σημερινό με τη Συρία, που είναι σημαντικό για εμάς. Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί και ήρθαν εδώ για να διεκδικήσουν και αυτοί τη νίκη”, ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού τεχνικού.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Νότιο Κορέα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στατιστικό: N/G τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΣΥΡΙΑ

Σε αντίθεση με το Κατάρ, η Συρία προέρχεται από την πρώτη της νίκη στα προκριματικά, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τώρα. Η ομάδα του Αϊμάν Χακέμ φιλοξενήθηκε από την Κίνα, την προηγούμενη αγωνιστική, από την έδρα της οποίας και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 54ο λεπτό ο Μαχμούντ Αλ Μαβάς, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, μετά από τρία παιχνίδια, η Συρία είναι στους τέσσερις βαθμούς, ούσα και στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα στο Κατάρ θα κυνηγήσει το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο, ποντάροντας και στην κακή αγωνιστική κατάσταση του αντίπαλού της. Στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνιδι αυτό τέθηκε κανονικά και ο Ζαχίρ Αλ Μεντάνι, που λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κίνα.

“Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, που δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της τελευταία. Ωστόσο, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα ψάξουν το όποιο θετικό αποτέλεσμα, αδιαφορώντας για τη θέση που βρίσκονται”, ήταν τα λόγια του Αϊμάν Χακέμ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Κίνας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.