Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*4ος γύρος του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ (Τσάμπιονσιπ)

Παρά την καλή εμφάνιση η Ντανφέρμλιν δεν είχε ουσία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδια, μένοντας έτσι στο «στείρο» 0-0 με την Έιρ (εκτός έδρας). Δεύτερο σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη μετά την επικράτηση επί της Σεντ Μιρεν (4-3 εντός έδρας), παρέμεινε έναν πόντο από τα μπαράζ και τρεις από τον απευθείας υποβιβασμό, ωστόσο δύσκολα θα κινδυνέψει, αφού υπερτερεί σε ποιότητα απ’ άλλες ομάδες. Κόντρα στην Κουίνς Παρκ είναι το φαβορί για την πρόκριση, αυτό όμως πρέπει να το αποδείξει εντός γηπέδου, ώστε να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον προηγούμενο γύρο χωρίς να δυσκολευτεί, συνέτριψε με 5-1 την Μπρέχιν Σίτι (εκτός έδρας). Διάσειση υπέστη ο Ελ Αλαγκουί, είναι καλά και πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Έιρ.

Στατιστικό: 3/4 G/G και Over 2.5 μετράει η Ντανφέρμλιν στα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ (L1)

Από τη δική της πλευρά η Κουίνς Παρκ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Άλμπιον Ρόβερς. Τέταρτη σερί ήττα (στα τρία προηγούμενα δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ σ’ αυτά δέχθηκε από δύο γκολ), παρέμεινε έναν πόντο πάνω από τα μπαράζ και τρεις από τον απευθείας υποβιβασμό, ωστόσο οι τελευταίες τις εμφανίσεις είναι απογοητευτικές και αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην Ντανφέρμλιν για το Τσάλεντζ Καπ, λογικά θα παίξει με πολλές αλλαγές, αφού τη ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μόρτο (2-0 εντός έδρας). Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο 35χρονος Τόνι Κουίν (ΑΜ 0/0), επιστρέφουν οι Ντ. Μίλερ (ΜΕ 7/1) και Ουόρτον (ΑΜ 1/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Άλμπιον Ρόβερς.

Στατιστικό: 2-3 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.