Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*4ος γύρος του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα: Σεντ Μίρεν – Χιμπέρνιαν 0-2 (24/09).

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Τσάμπιονσιπ)

Μεγάλη ευκαιρία έχασε την περασμένη αγωνιστική η Χιμπέρνιαν, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε την απουσίες της Νταντί Γιουνάιτεντ, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε στο 35’ (1-0), δεν έδειξε ποτέ σοβαρότητα και ισοφαρίστηκε στο 68’ της συνάντησης (1-1). Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και τρίτη σερί αγωνιστική (0-2-1) που αγνοεί το «τρίποντο», έπεσε στη δεύτερη θέση μετά τη νίκη της Κουίν οφ Σάουθ, στον πόντο ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων, παραμένει στόχος η απευθείας άνοδος. Την ενδιαφέρει το Τσάλεντζ Καπ, θα παίξει με αλλαγές κόντρα στη Σεντ Μίρεν από την οποία υπερτερεί σε πολλούς τομείς και δύσκολα θα πέσει θύμα έκπληξης. Επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Στίβενσον (ΑΜ 7/0). Χωρίς «ζόρια» στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ταρίφ Γιουνάιτεντ με 3-0 (εκτός έδρας).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ (Τσάμπιονσιπ)

Από την άλλη πλευρά η Σεντ Μίρεν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Φόλκερκ στην έδρα της. Έμεινε πίσω στο 9’ (0-1), ισορρόπησε στη συνέχεια, ωστόσο άργησε να ξυπνήσει και ισοφάριση στο 87’ της συνάντησης, ενώ ήταν πλέον αργά για να κυνηγήσει τη νίκη. Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πανηγυρίσει «τρίποντο», μετρώντας συνολικό απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ούσα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από τα μπαράζ και στο -3 από την απευθείας παραμονή. Μετά το πέρασμα λοιπόν τον πρώτων οκτώ αγώνων η διοίκηση αποφάσισε να φέρει στον πάγκο τον πρώην μάνατζερ της Αλόα, Τζακ Ρος, ο οποίος στην προηγούμενη ομάδα του έδειξε πως διαθέτει καλά στοιχεία για να κρατήσει την Σεντ Μίρεν στην κατηγορία. Βέβαια ο Ρος θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς στον αγώνα με την Χιμπέρνιαν θα κοουτσάρει την ομάδα ο ΜακΜάνους γιαα τελευταία φορά. Στην παράταση κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άλμπιον Ρόβερς (4-3, 3-3 κ.α) στον προηγούμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Φόλκερκ.

Στατιστικό: G/G τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.