Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*4ος γύρος του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ (L1)

Την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μπρέχιν γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Στρανράερ. Ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα, δεν είχε όμως ουσία στο παιχνίδι της, παγιδεύτηκε από την καλά οργανωμένη αντίπαλο, η οποία «έκλεψε τη νίκη στο 75’ της συνάντησης. Πρώτη ήττα για το σύνολο του Ριντ μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί των Άλμπιον Ρόβερς (3-2 εντός έδρας) και Κουίνς Παρκ (2-0 εκτός έδρας), βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει εννιά πόντους μετά το πέρασμα οκτώ αγώνων.  Στον προηγούμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχεια την Νταμπάρτον (Τσάμπιονσιπ), επικρατώντας της με 1-0 (εντός έδρας)Στο 50-50 ο Γάλλος Ναντέ (ΕΠ 3/0), ο οποίος γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και έτσι δημιουργούνται ευκαιρίες για την Στρανράερ να απειλήσει.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μπρέχιν.

Στατιστικό: N/G τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. (Τσάμπιονσιπ)

Από τη δική της πλευρά η Νταντί Γιουνάιτεντ παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κόντρα στην Χιμπέρνιαν, κατάφερε να μείνει όρθια και να φύγει με τον βαθμό (1-1) από το «Easter Road Stadium». Βρέθηκε πίσω στο πρώτο μέρος (35’), βρήκε όμως το γκολ της ισοφάρισης στην επανάληψη στο 68’ της συνάντησης. Δεύτερη σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη, μετά την νίκη επί της Μόρτον (2-1 εντός έδρας), μετράει μόλις μια ήττα  στα τελευταία έξι παιχνίδια της (3-2-1), εκ των οποίων τα πέντε απ’ αυτά συνοδεύτηκαν από Goal/Goal και Over 2.5. Φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης με 12 πόντους στη συλλογή της και βέβαια στόχος είναι να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην πρώτη κατηγορία. Στον προηγούμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ επικράτησε με 3-2 της Πίτερχεντ (εντός έδρας).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Χιμπέρνιαν.

Στατιστικό: G/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.