Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Ολοένα και διευρύνεται το σερί χωρίς διπλό της Σεβίλλης σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχουμε φτάσει… αισίως στον αριθμό 22. Βέβαια, οι Σεβιγιάνοι έχουν συνδυάσει με ισοπαλίες τα 2/3 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Σαμπάολι στον πάγκο.

* Στο 1-1-1 το σερί για τους Σεβιγιάνους στις τρεις επισκέψεις τους στην έδρα της Λεγκανές για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν (στο διάστημα 1997-2001).

* Μόλις ένα γκολ έχει σκοράρει η Λεγκανές στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα!

ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Με τη μεσημεριανή αναμέτρηση του “Μπουτάρκε” ανοίγει η σημερινή αυλαία για την 8η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Λεγκανές φιλοξενεί τη Σεβίλλη, με τους γηπεδούχους να αγνοούν την εντός έδρας νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χωρίς διπλό. 10 βαθμούς έχουν συλλέξει οι νεοφώτιστοι στις επτά πρώτες αγωνιστικές, τους εννιά εξ αυτών μακριά από το “σπίτι” τους (0-1 επί Θέλτα, 1-2 επί Λα Κορούνια, 0-1 επί Γρανάδας). Εντός έδρας, αντίθετα, μετρούν μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στο ματς πριν τη διακοπή ήταν ο επιθετικός Σιμανόφσκι αυτός που “έλυσε το γόρδιο δεσμό” στο 76ο λεπτό και χάρισε στη Λεγκανές το διπλό επί της Γρανάδας με 0-1.

Κατάμεστο για μία ακόμα φορά το “Μπουτάρκε”, με τον προπονητή, Άσιερ Γκαριτάνο, να σημειώνει με νόημα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: “Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ… περίπλοκο, όπως είναι η Σεβίλλη”.

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα οι Μαδριλένοι στο σημερινό ματς, ο Γκαριτάνο δεν ανακοίνωσε αποστολή και θα δώσει την τελική 18άδα λίγη ώρα πριν την έναρξη. Λογικά η αρχική ενδεκάδα θα παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή του ματς της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Γρανάδα (υπάρχει περίπτωση να προτιμηθεί ο Ινσούα αντί του Μετζανί στο κέντρο της άμυνας).

Προηγούμενο ματς: Υπέστη τη φιλική ήττα από την Έιμπαρ με 1-0 (06/10).

Στατιστικό: G/G & Over 2,5 τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Το Λεγκανές – Σεβίλλη παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ

Ακόμα μία… ευκαιρία να βάλει τέλος στην “κατάρα” των εκτός έδρας αγώνων πρωταθλήματος έχει σήμερα η Σεβίλλη, αλλά σε καμία περίπτωση δε… βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα την εκμεταλλευθεί. Αγνοούν το τρίποντο οι Ανδαλουσιάνοι στις τελευταίες 22 εξόδους τους για τη λίγκα (!), αν και φέτος έχουν συνδυάσει με ισοπαλίες τα 2/3 “εκτός”. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι έρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Αλαβές, όπου ο Μπεν Γεντέρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Μάλιστα, ο Γάλλος φορ έχει σκοράρει τα τρία τελευταία γκολ των Σεβιγιάνων, καθώς ήταν αυτός που είχε διαμορφώσει και το νικηφόρο 1-0 επί της Λυών (27/09) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σεβίλλη δοκιμάζεται την προσεχή Τρίτη στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό για την 3η αγωνιστική των ομίλων, οπότε ένα σημερινό διπλό θα επιτελέσει θετικότατο ρόλο και στην ψυχολογία.

Ξεπέρασαν πλήρως τις ενοχλήσεις τους και μπήκαν στη 18μελή αποστολή για το σημερινό ματς ο αμυντικός Μερκάδο, ο μέσος Κρανεβίτερ, ο εξτρέμ Νασρί και ο επιθετικός Βιέτο. Τιμωρημένος ο κίπερ Σιρίγκου, στα πιτς εδώ και καιρό οι Τρεμουλινάς και Κρον-Ντέλι, ενώ “προστατεύονται” οι κεντρικοί αμυντικοί Ραμί και Καρίσο, που ταλαιπωρούνταν μέχρι πρότινος από τραυματισμούς. Ο Σαμπάολι άφησε εκτός αποστολής και τον Κιγιοτάκε, με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό να έχει επιστρέψει πρόσφατα από τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Αλαβές με 2-1. Όλα τα λεφτά… το τελευταίο τέταρτο, με τον Μπεν Γεντέρ να ανοίγει το σκορ στο 74′, τους Βάσκους να ισοφαρίζουν στο 84′ και τον Μπεν Γεντέρ να “χτυπά” εκ νέου στο 90′ για το τελικό 2-1.

Στατιστικό: G/G τα 5/7 φετινά ματς πρωταθλήματος (παίξτο στην Goalbet).

Βασίλης Μελίδης