Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτος προκριματικός γύρος του Euro U19 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γεωργία. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους των τεσσάρων, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι θα πάρουν απευθείας πρόκριση στην Elite Round. Την πρόκριση θα πάρει επίσης και η καλύτερη τρίτη ομάδα των 13 ομίλων.

*13ο όμιλος (1 ματς): Ουκρανία 3, Λετονία 1, Τουρκία 1, Ισλανδία 0

ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19

Έκανε το καθήκον της η Ουκρανία στην πρεμιέρα του ομίλου, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Ισλανδίας και ξεκίνησε με το «δεξί». Ήταν η μοναδική ομάδα του ομίλου που κέρδισε, κάτι που αυτομάτως τη μετατρέπει σε ακόμη ισχυρότερο φαβορί για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στην Elite Round. Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στους Ισλανδούς, καθώς ειδικά στο πρώτο μέρος είχε μέτρια επιθετική παρουσία, χωρίς ευκαιρίες και συνεργασίες. Άλλαξε το αγωνιστικό πρόσωπο των Ουκρανών στο δεύτερο 45λεπτο, πίεσαν περισσότερο, έκλεισαν τους Ισλανδούς στα καρέ τους και βρήκαν δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (77’-82’) για να πάρουν τελικά τη νίκη. Σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στη Λετονία, αν κερδίσουν ουσιαστικά θα έχουν σχεδόν «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση, κάτι που θα συμβεί και μαθηματικά αν προκύψει ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Ισλανδία και Τουρκία.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 2-0 για την Ουκρανία στην πρεμιέρα του ομίλου κόντρα στην Ισλανδία.

Στατιστικό: Από τρία σερί Under 2,5 και NG προέρχεται η Ουκρανία ανεξαρτήτως έδρας.

ΛΕΤΟΝΙΑ U19

Θα μπορούσε να έχει πάρει μια σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου η Λετονία, ωστόσο στο φινάλε δεν τα κατάφερε. Μπήκε με απρόσμενη επιθετική διάθεση εναντίον της Τουρκίας, προηγήθηκε στο 11’ και έδειξε ότι είναι ένα κλικ πιο έτοιμη απ’ τον αντίπαλο, θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια ακόμη και με υψηλότερο σκορ. Τελικά αυτό συνέβη στο 65’, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους Τούρκους. Αφού μείωσαν στο 77’, κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση στο 84’ και να στερήσουν απ’ τη Λετονία μια νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης. Αναμφίβολα, ήταν μια απόλυτα ανταγωνιστική εμφάνιση για την ομάδα της Βαλτικής, που έδειξε ότι μπορεί να φανεί απειλητική, έστω κι αν της λείπει η ποιότητα που αρκετές άλλες ομάδες διαθέτουν.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 για τη Λετονία κόντρα στην Τουρκία στην πρεμιέρα του ομίλου.

Στατιστικό: Από 6/7 Over 2,5 και G/G προέρχεται η Λετονία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.