Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, ο Καραϊσκάκης παραμένει αήττητος, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Μετά την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή, η ομάδα της Άρτας φιλοξενήθηκε από την Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας, από την έδρα της οποίας έφυγε με τους τρεις βαθμούς, μετά και τη νίκη της με 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε μόλις στο ένατο λεπτό ο Βελέτης, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τον Καραϊσκάκη να αντιμετωπίζει όμως και πάλι πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Παρά το αήττητο σερί μέχρι τώρα, ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, επισημαίνοντας ότι ο σύλλογος δεν θέλει τη δική του προπονητική φιλοσοφία. Τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ης ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Θεοδοσιάδης, που μέχρι πρότεινως ήταν στο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στη διάθεση του τέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς επέστρεψαν και όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, με την ομάδα να κατεβαίνει πάνοπλη στο σημερινό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Ένωσης Απολλώνιου Ιστιαίας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Ν/G και Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την πρώτη του νίκη μετά από δυο αγωνιστικές και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πανηγύρισε και πάλι ο Τηλυκράτης, ο οποίος μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό σερί του. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά φιλοξένησε τους Μαύρους Αετούς, κόντρα στους οποίους κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη με σκορ 3-0. Στο 32ο λεπτό του αγώνα, ο Μακρυγιάννης άνοιξε το σκορ, με το αυτογκόλ του Σκόνδρα, λίγο αργότερα να κάνει δυο τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πάλι ο Μακρυγιάννης. Στους εφτά βαθμούς πλέον ο Τηλυκράτης, που ισοβαθμεί στην έκτη θέση με την Πύδνα Κίτρους. Παράλληλα αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι μετά από δυο αγωνιστικές, στο οποίο κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Με ανεβασμένη ψυχολογία αναμένεται να παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-0 επί των Μαύρων Αετών για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Ν/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.