Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Από μια εξαιρετική σεζόν προέρχονται οι Σίδνεϊ Γουόντερερς, οι οποίοι κατέλαβαν τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου τερματίζοντας μόλις στο -1 από την κορυφή, έφτασαν στον τελικό αφήνοντας έξω τους Μπρισμπέιν μετά από ένα θρυλικό ματς που έληξε με 5-4, ωστόσο στον τελικό συνάντησαν την ανίκητη στην έδρα της, Αδελαΐδα, και μοιραία έμειναν με άδεια χέρια. Αν είχαν καταφέρει να τερματίσουν πρώτοι και είχαν το πλεονέκτημα έδρας πιθανότατα να ήταν αυτοί οι πρωταθλητές, ωστόσο ορισμένες «γκέλες» εκτός προγράμματος στέρησαν από την ομάδα αυτό το δικαίωμα. Στον πάγκο των Γουόντερερς παραμένει από το 2011 ο Τόνι Πόποβιτς που έχει οδηγήσει την ομάδα σε σημαντικές επιτυχίες, ωστόσο σε έμψυχο υλικό, το ρόστερ δείχνει να αποδυναμώθηκε αρκετά και να μην υπήρξαν ισάξιοι αντικαταστάτες. Αποχώρησαν οι Πιοβακάρι, Καστελέν, Πέπερ, Βίντοσιτς, Τζέιμισον, Αλέσι και Ρέντι, ενώ κάτοικοι Σίδνεϊ έγιναν οι Λούστιτσα, Κλίσμπι, Μέλινγκ, Μπουλούτ (Ηρακλής) και Μαρτίνεζ (Δανεικός από Ολυμπιακό). Η χρονιά ξεκινάει με το απόλυτο ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στους Γουόντερερς και τη Σίδνεϊ, έτσι άπαντες θέλουν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-4 από τη Μέλμπουρν Σίτι για το Κύπελλο.

Στατιστικό: G/G και Over 3,5 γκολ σημειώθηκαν στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΣΙΔΝΕΪ

Απογοήτευσε πλήρως με την περσινή της παρουσία η Σίδνεϊ, καθώς ξεκίνησε ως ένα από τα βασικά φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο στην τελική δεν κατάφερε να μπει ούτε στην εξάδα και τα πλέι οφ. Η χρονιά σώθηκε κάπως με την παρουσία της ομάδας στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, άπαντες όμως έμειναν ανικανοποίητοι και «διψασμένοι» για τη σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γκράχαμ Άρνολντ τον οποίο και εμπιστεύτηκε η διοίκηση, ενώ το ρόστερ μοιάζει να δυνάμωσε λίγο σε σχέση με πέρσι, καθώς οι Γουίλκινσον, Ζούλο, Βούκοβιτς, Μπριλάντε, Μπομπό και Ισέι έγιναν κάτοικοι Σίδνεϊ, ενώ οι Φατί, Ταβάρες, Άντερσον, Νετσέφσκι και Χουλ αποχώρησαν, χωρίς να επηρεάζουν ιδιαίτερα. Κόντρα στους μισητούς αντιπάλους τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τη σεζόν παίρνοντας παράλληλα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ωστόσο το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι με το «καλημέρα», αν θέλουν να φύγουν με το διπλό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπλακτάουν Σίτι για το Κύπελλο.

Στατιστικό: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.