Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

*2ος όμιλος: Ιταλία 23, Σερβία 17, Σλοβενία 15, Ιρλανδία 12, Λιθουανία 6, Ανδόρα 3.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τις 13 Νοεμβρίου του 2015 προκειμένου να φτάσει σε ακόμη μια νίκη. Χρειάστηκε, βέβαια, να βρει απέναντί της την πολύ αδύναμη Ανδόρα, της οποίας, όμως, επικράτησε μόλις με 1-0. Γι’ ακόμη μια φορά στην τρέχουσα φάση των προκριματικών που ολοκληρώνει την Τρίτη με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία, πραγματοποίησε από μέτρια έως και κακή εμφάνιση, αδυνατώντας να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της απέναντι σε μια πραγματικά πολύ κακή ομάδα. Πιθανότητες πρόκρισης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει, επομένως αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη σημερινή αναμέτρηση ως μια από τις λίγες ευκαιρίες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σβεντκάουσκας, Γκερτμόνας, Μικελιόνις Αμυντικοί: Πετράουσκας, Γκασπούιτις, Αρτιμαβίτσιους, Ζάρσκις, Σιλκάιτις, Γιανουσέβσκις, Μπαράουσκας, Μπαραβίκας Μέσοι: Ούπστας, Λασίτσκας, Καζλάουσκας, Σιργκέντας, Σίμκους, Ρομανόφσκι, Στανουλεβίτσιους, Τρουτσίνσκας, Σέγκνζτα Επιθετικοί: Καζουμποβίτσιους, Ρούζγκις, Στανκεβίτσιους.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Ανδόρα.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 8/10 παιχνίδια επιβεβαίωσε το N/G.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21

Η εκτός έδρας ήττα της με 2-0 από την αδιάφορη Ιρλανδία την προηγούμενη αγωνιστική, ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις όποιες πιθανότητες είχε για πρόκριση, αφού αφενός είδε τη Σερβία να την ξεπερνά στη βαθμολογία, ενώ θα χρειαστεί να ταξιδέψει και στο Βελιγράδι την Τρίτη, προκειμένου να την αντιμετωπίσει. Στο παιχνίδι κόντρα στους Ιρλανδούς προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών και μπήκε πολύ δυνατά, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε σε τέρματα. Σταδιακά, το άγχος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του και από ένα σημείο κι έπειτα, τα πόδια των ποδοσφαιριστών της έγιναν πάρα πολύ βαριά για να μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Στα «τελειώματα» της αναμέτρησης, επέλεξε να βγει μαζικά μπροστά, αφήνοντας τεράστιους κενούς χώρους, τους οποίους οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας δύο τέρματα από το 87’ και μετά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σόρτσαν, Γκολούμποβιτς Αμυντικοί: Κράιντς, Σμε, Στογιάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλκοβετς, Μπάιριτς, Κάβτσιτς, Εγιούπ, Γκασέρ Μέσοι: Στούλατς, Σρνιγκόι, Χότιτς, Κρεφλ Επιθετικοί: Μπάιντε, Λότριτς, Ζάχοβιτς, Όζμπολτ, Κάστρεβετς.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Ιρλανδία.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 5/8 παιχνίδια σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ.