Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*CONCACAF CHAMPIONS LEAGUE, οι ομάδες είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τριών και την πρόκριση παίρνει μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου.

*Βαθμολογία 2ου ομίλου: Ντεπορτίβο Σαπρίσα 7β (3 αγ.), Πόρτλαντ 3β (2 αγ.), Ντράγκον 1β (3 αγ.)

ΝΤΡΑΓΚΟΝ (Ελ Σαλβαδόρ)

Με πλήρης αδιαφορία αναμένεται να παραταχθεί στο αποψινό παιχνίδι η Ντράγκον επιβεβαιώνοντας στο μέγιστο πως είναι η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου, μετρώντας μια ισοπαλία και δύο ήττες. Το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα για το σύνολο του Αντσέτα, το οποίο απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με οκτώ πόντους στη συλλογή του μετά το πέρας έντεκα αγωνιστικών. Εμφανώς βελτιωμένη η Ντράγκον αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0 εντός έδρας) με την Αγκίλα, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις μετά την επικράτηση επί της Τσαλατένανγκο με 4-3 (εκτός έδρας). Χωρίς νίκη στις οκτώ πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Αγκίλα.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Ντράγκον στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΠΟΡΤΛΑΝΤ (Η.Π.Α)

Από τη δική του πλευρά το Πόρτλαντ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης οφείλει να περάσει μέσα από το Ελ Σαλβαδόρ και την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει στην έδρα του την Ντεπορτίβο Σαπρίσα, μιας και αυτή τη στιγμή είναι στο -4 και μόνο οι δύο νίκες του δίνουν την πρόκριση (είχε χάσει στην Κόστα Ρίκα από την Σαπρίσα με 4-2). Βγάζει πολύ απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα και το ερώτημα είναι αν μπορεί να αντέξει σε διπλό ταμπλό. Στο πρωτάθλημα του MLS βρίσκεται στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας, έχοντας συλλέξει 41 πόντους μετά το πέρασμα 31 αγώνων και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θέλει να μαζέψει όσους πόντους είναι αρκετοί για να το διατηρήσουν εντός πλέι οφ. Κάκιστο και χωρίς νίκη στις 16 πρόσφατες εξόδους του, μετράει έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από το Χιούστον.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.