Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος 

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Κόβεντρι αναδείχθηκε την εμβόλιμη αγωνιστική η Γουίμπλεντον. Βρέθηκε πίσω πολύ νωρίς (2’), κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37’ (1-1). Καλύτερη στην επανάληψη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο τέρμα, αυτό ήρθε στο 83’, αλλά ήταν απρόσεκτη στο φινάλε και ισοφαρίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης (94’). Δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτη αγωνιστική που παραμένει αήττητη (1-2-0), μετράει μια ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της (2-4-1). Βρίσκεται στην 20 θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει δέκα πόντους, ωστόσο είναι στο ανέβασμά της και δείχνει πως θα τα πάει καλύτερη στη συνέχεια, γλιτώνοντας από τα χειρότερα. Στο 50-50 ο Φράνκομπ (ΜΕ 4/0). Να σημειωθεί ότι τα πέντε φετινές εντός έδρας παιχνίδια της συνοδεύτηκαν από Goal/Goal (τα τέσσερα εξ αυτών και Over 2.5).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κόβεντρι.

Στατιστικό: G/G τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

Το Γουίμπλεντον – Τζίλιγχαμ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Από την άλλη πλευρά η Τζίλιγχαμ έμεινε και αυτή με τη σειρά της στο ισόπαλο 3-3 στην έδρα της Τσέστερφιλντ. Συνέχεια πίσω στο σκορ, έχανε 3-1 στο 72’, αλλά έδειξε τρομερό πείσμα, μείωσε στο 76’ και ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (96’). Δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι που διατηρεί το αήττητο, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Κόβεντρι (2-1). Αρχίζει να βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό και ελπίζει πως θα καταφέρει να βρεθεί στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν. Μακριά από την έδρα της τρέχει ρεκόρ 2-1-2, όλα αυτά τα παιχνίδια συνοδεύτηκαν από Over 2.5, τα τέσσερις εξ αυτών και Goal/Goal. Επιστρέφει ο Ο’ Χάρα (ΜΕ 2/0), το ίδιο και οι Κοντσέσκι (ΑΜ 9/0), Τζάκσον (ΑΜ 6/1), Ράιτ (ΜΕ 9/1) και ο Ντόνελι (ΕΠ 8/1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Τσέστερφιλντ.

Στατιστικό: G/G τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (τα πέντε εξ αυτών και Over 2.5).