Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά.

ΚΛ. ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ματσόλα Τζούνιορ φιλοξενήθηκε από την ουραγό της βαθμολογίας, Σαμπάιο, με την οποία και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως η Κλαμπ Ρεγκάτας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο 54ο λεπτό, με το Νέτο Μπαϊάνο να βρίσκει δίχτυα. Αυτός ήταν και ο πρώτος της βαθμός μετά από δυο διαδοχικές εντός έδρας ήττες. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, όπου και “συγκατοικεί” με τις Λοντρίνα και Μπαΐα. Έξι νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες ο εντός έδρας απολογισμός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Μάρκος Μάρτινς και Νέτο Μπαϊάνο, καθώς αμφότεροι έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σαμπάιο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΜΠΑΪΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαΐα, μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Γκούτο Φερέιρα φιλοξένησε την Γκοϊάς, της οποίας και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2. Μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ζουνίνιο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 22′. Στην επανάληψη όμως οι Ρενάτο Καγιά (61′), Ερνάνε (68′) και Εντιγκάρ Ζούνιο (78′) έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα τους, φέρνοντας την παράλληλα αγκαλία με τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στα λεπτά που απέμειναν ήταν να μειώσουν για το τελικό 4-2. Με τη νίκη της αυτή, η Μπαΐα έφτασε τους 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην έβδομη θέση μαζί με τις Κλαμπ Ρεγκάτας και Λοντρίνα. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Μετράει μόλις δυο νίκες μακριά από την έδρα της, έχοντας επίσης τέσσερις ισοπαλίες και εφτά ήττες. Εδώ και καιρό τραυματίες οι Γκουστάβο και Μάριο Σέρτζιο, που βρισκονται σε στάδιο ανάρρωσης, με τον αμυντικό Εντουάρντο να έχει συμπληρώσει κάρτες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Γκοϊάς για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε από τα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.