Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Τελευταία στιγμή άλλαξε το στάδιο διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ολοκαίνουριο «ΑΕΚ Αρένα». Λόγω της κακής ποιότητας του χλοοτάπητα, όμως, αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο ΓΣΖ.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, οι οποίες πλέον ολοκληρώθηκαν μετά τον αποκλεισμό της από τη Σλόβαν Λίμπερετς με απολογισμό δύο ήττες (0-1 και 3-0), δεν της επέτρεψαν να κάνει πρεμιέρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Κανονικά, βέβαια, ήταν να ξεκινήσει κι αυτή την περασμένη εβδομάδα, αλλά το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας αναβλήθηκε, αφού αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στην επιστροφή της από την Πράγα.

Έτσι, πλέον καλείται να διαχειριστεί ένα αρκετά επίπονο πρόγραμμα, που θα τη βρει να αγωνίζεται δύο συνεχόμενες Τετάρτες, για μπορέσει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν. Στο μεταξύ το σημερινό παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο ολοκαίνουριο «ΑΕΚ Αρένα» και, μάλιστα, ο κόσμος της αδημονούσε να στηρίξει. Με μια ανακοίνωσή της, όμως, η διοίκηση της ομάδας, την περασμένη Πέμπτη γνωστοποίησε πως τα εγκαίνια του γηπέδου θα καθυστερήσουν και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ, αφού διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ποιότητα του χλοοτάπητα, που θα έθεταν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Πέρυσι, έφτασε αρκετά κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ βρέθηκε στη δεύτερη θέση, που της έδωσε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου είχε αξιοπρεπή πορεία. Φέτος, με προπονητή τον Ισπανό Ιμανόλ Ιντιάκεθ, βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, έχοντας ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, μιας και ο σημαντικός στόπερ Κάταλα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του συμπατριώτη του προπονητή.

Εκτός αποστολής, έμειναν μόνο οι νεαροί Μιχαήλ, Κωνσταντίνου και Κακκουλής. «Το διάστημα της μη τέλεσης αγώνων δουλέψαμε στις αδυναμίες μας, αλλά δώσαμε βαρύτητα και στην ψυχολογία των παιδιών. Διψάμε για δράση και είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο Ιντιάκεθ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σλόβαν Λίμπερετς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 4/5 παιχνίδια επαληθεύτηκε το N/G.

Το ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Μπορεί να έχουν διεξαχθεί μόλις δύο αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά, όμως έχει ήδη δώσει σαφή δείγματα σχετικά με το πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει την «περιπέτεια». Είναι μια ομάδα που δίνει πολύ μεγάλη βάση στην άμυνα, είναι καλοδουλεμένη από τον κόουτς Λιάσο Λουκά και προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες χάρη στην ταχύτητα που διακρίνει τους επιθετικούς της.

Είναι, πάντως σίγουρα δομημένη πάνω στο ρητό: «Παιχνίδι που δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη το χάσουμε». Έτσι, μετά την άτυχη πρεμιέρα της, που την είδε να ισοφαρίζεται στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον Άρη Λεμεσού σε 1-1, προσπάθησε να ορίσει η ίδια την τύχη της στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη ΑΕ Ζακακίου, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά ήταν καλύτερη μόνο στο δεύτερο μέρος, αλλά έδειξε τεράστια προβλήματα στο να δημιουργήσει ευκαιρίες, παρά μόνο κυκλοφορούσε άσκοπα και ανώφελα τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Αντίθετα, η ΑΕ Ζακακίου είχε την ευκαιρία του αγώνα, «σημαδεύοντας» όμως το δοκάρι της εστίας της Καρμιώτισσας. «Παρακολουθήσαμε ένα κακό παιχνίδι και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ήμασταν χάλια στο πρώτο μέρος, βελτιωθήκαμε στην επανάληψη, αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη» δήλωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Τα ρεπορτάζ θέλουν τον νεοαποκτηθέντα Αρμένιο μέσο Μανογιάν να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός, αφού πήρε λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο –δανεικός από τον ΠΑΟΚ- μεσοεπιθετικός Βασίλης Παπαδόπουλος. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην ΑΕ Ζακακίου.

Στατιστικό: Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.