Τα πάνω κάτω στο στοίχημα μετά τις πρώτες πρόβες – Σταθερά φαβορί η Ελβετία

Ανανεώθηκε:
eurovision 2024 αποδοσεις
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Λίγες ημέρες μακριά είναι πλέον ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2024 με τις πρώτες πρόβες στη σκηνή του Μάλμε να έχουν πραγματοποιηθεί. Τι δείχνουν οι αποδόσεις στα Eurovision στοιχήματα και σε ποια θέση βρίσκεται η ελληνική συμμετοχή;

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός 200FS
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 11 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Εδώ και μεγάλο διάστημα ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, Nemo, με το τραγούδι “Code” βρίσκεται στην κορυφή των αποδόσεων με 3.40 για να κατακτήσει την πρωτιά και παραμένει σταθερά εκεί ακόμη και μετά την πρώτη πρόβα.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση με απόδοση 4.00 ο εκπρόσωπος της Κροατίας, Baby Lasagna, με το τραγούδι  “Rim Tim Tagi Dim,” ενώ ακολουθεί η Ιταλία με την Angelina Mango και το “La noia” με απόδοση 6.50. Η Ουκρανία ανέβηκε στην 4η θέση με τις Alyona Alyona και Jerry Heil με το “Teresa & Maria” με 8.50, ενώ η Ολλανδία μετά την πρώτη πρόβα που πραγματοποίησε υποχώρησε στην 5η θέση με απόδοση 10.00. Εκπρόσωπος της ο Joost Klein με το τραγούδι “Europapa”.

Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Και ενώ τα σχόλια για την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής ήταν αποθεωτικά ακόμη και στο εξωτερικό για τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι “Ζάρι”, η θέση στην οποία βρίσκεται είναι πλέον η 8η και απόδοση 34.00, καθώς το Ισραήλ με την Eden Golan ανέβηκε στην 7η θέση με απόδοση 29.00.

Φυσικά πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι πριν τις πρώτες πρόβες όλων των εκπροσώπων και όλα μπορούν να αλλάξουν τόσο στις επόμενες πρόβες όσο και στις εμφανίσεις των τραγουδιστών στα ημιτελικά και στον μεγάλο τελικό.