Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (18.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Αγώνες με τεράστιο ενδιαφέρον περιλαμβάνονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (18/05). Η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση είναι, δίχως άλλο, ο τελικός του Europa League. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας πιο κάτω.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Σεβίλλη, εκεί που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητη στη φετινή διοργάνωση η Άιντραχτ, έκανε υπερβάσεις η Ρέιντζερς για να φτάσει μέχρι εδώ.

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Europa League! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φόντο τα τελικά των πλέι οφ ανόδου

Την Μόντσα που αυτοκτόνησε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας υποδέχεται η Μπρέσια στο “Mario Rigamonti”, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους μάχης για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β.

Εξέλσιορ – Χέρακλες

Δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης φάσης των πλέι οφ ανόδου στην Β’ Ολλανδίας. Η Εξέλσιορ, η οποία κατάφερε να αποκλείσει με μεγάλη δυσκολία την Ρόντα στο προηγούμενο γύρο, θα φιλοξενήσει την Χέρακλες, που με την σειρά της προέρχεται από “χαρακίρι” και από του πουθενά βρέθηκε στα μπαράζ παραμονής.

Με νέο τεχνικό η Έργκριτε

Τέσσερα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στις 20:00, για την όγδοη και εμβόλιμη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Με τον Ντέιν Άιβαρσον να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία, η Έργκριτε υποδέχεται την Τρέλεμποργκ, έχοντας πλέον τον Μπρινιάρ Γκούναρσον στον πάγκο της. Βαστέρας και Γιόνσεπινγκ κοντράρονται με στόχο τη βαθμολογική ανάσα μετά και το αρνητικό τους ξεκίνημα. Ούσα σε καλύτερη κατάσταση, η Έρεμπρο δοκιμάζεται στην έδρα της Σκέβντε, ενώ στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ούτσικτενς φιλοξενεί τη Λαντσκρόνα.

Άτλας – Τίγκρες

Πράξη πρώτο στα ημιτελικά των πλέι οφ του Κλαουσούρα, με την πρωταθλήτρια Άτλας να υποδέχεται απόψε την Τίγκρες, η οποία θεωρείται πρώτο φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Το ερχόμενο Σάββατο η μεταξύ τους ρεβάνς.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Συνέχεια στην 5η αγωνιστική του Λιμπερταδόρες

Εφτά ματς βρίσκονται στο σημερινό κουπόνι για το Κόπα Λιμπερταδόρες και την 5η αγωνιστική των ομίλων του. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Νασιονάλ – Βελέζ, Ατλέτικο Παραναένσε – Λιμπερτάδ και Παλμέιρας – Έμελεκ.

Μάχες για την πρόκριση

Σήμερα συνεχίζεται η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το πρόγραμμα αρχίζει με το Αγιακούτσο-Έβερτον Ντε Βίνα, με τις δύο ομάδες να θέλουν να εξαντλήσουν τις όσες πιθανότητες έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (01:15). Λίγο αργότερα, Λίγκα Ντεπ. Ουν. Κίτο-Ντεφένσα Χουστίσια, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στη τελευταία αγωνιστική (03:30).