Στο Ισπανία – Ιταλία ο τζίρος
Ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα ο 2ος ημιτελικός του Nations League, Ισπανία – Ιταλία και ενώ στο κουπόνι υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.
Από το παιχνίδι Ινδία – Λίβανος για το Intercontinental Cup ξεκινάμε. Πτώση υπάρχει στο “διπλό”, καθώς από το 4.00 που άνοιξε, πλέον έχει πέσει στο 3.00, με την πτώση να αγγίζει το 25.0%.
Στο φιλικό παιχνίδι Ονδούρα – Βενεζουέλα τώρα. Και εδώ υποχωρεί η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων, καθώς άνοιξε στο 2.50 και τώρα έχει φτάσει στο 1.91.
Στο παιχνίδι Νορβηγία – Σκωτία τώρα, καθώς η τιμή του άσσου κινείται καθοδικά, αφού άνοιξε στο 2.15 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 1.70.
Τζίροι στοιχήματος
Όπως ήταν αναμενόμενο τα πονταρίσματα έχουν πέσει στο παιχνίδι Ισπανία – Ιταλία, το οποίο μέχρι αυτή την ώρα έχει συγκεντρώσει 181.922€ και το 41% έχει πέσει στον άσσο.
Ακολουθεί το φιλικό ματς Βιετνάμ – Χονγκ Κονγκ, καθώς έχει συγκεντρώσει 10.732€, με το 82% σχεδόν να έχει πέσει στον άσσο.
Στη Β΄ΦΙνλανδίας τώρα για το παιχνίδι Τούρκου – Μίκελιν. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα 8.304€.
Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.
Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:00.