Σκάνδαλο με παράνομο στοίχημα για εν ενεργεία αθλητή αξίας εκατομμυρίων!

Ανανεώθηκε:
online στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: IMAGO / Pond5 Images

Ένας επαγγελματίας αθλητής μεγάλης αξίας αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για παράνομο στοιχημα και το θέμα δείχνει να εξελίσσεται σε σκάνδαλο. Μάλιστα, φαίνεται να προτίμησε γραφείο στοιχημάτων που είχε εμπλακεί σε παρόμοια υπόθεση πρόσφατα.

Τελικοί με Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo Code FINALS
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για παίκτη του μπέιζμπολ και συγκεκριμένα του MLB που πόνταρε στον ίδιο μπουκ που δέχτηκε στοιχήματα από τον μεταφραστή που χρησιμοποίησε ο αστέρας των Los Angeles Dodgers, Shohei Ohtani.

Ο λόγος για τον David Fletcher, ο οποίος, όπως και ο Ohtani, έπαιζε για τους Los Angeles Angels. Τοποθέτησε στοιχήματα μέσω του γραφείο Mathew Bowyer στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με αμερικάνικα ΜΜΕ. Ωστόσο, πόνταρε σε διάφορα αθλητικά γεγονότα, αλλά όχι σε μπέιζμπολ, όπως αποκάλυψαν δημοσιεύματα.

Ο Fletcher και ο Ohtani περιγράφονται από πηγές ως στενοί φίλοι. Και οι δύο έπαιξαν για τους Angels μεταξύ 2018 και 2023. Σήμερα, ο Fletcher αγωνίζεται στην ομάδα Triple-A των Atlanta Braves, θυγατρική των Gwinnett Stripers.

👉Δείτε στο Betarades.gr ποιοι είναι οι ομίλοι και το πρόγραμμα του Euro 2024

Το 2021 έλαβε επέκταση συμβολαίου 26 εκατομμυρίων δολαρίων και πέντε ετών από τους Angels. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους πήρε μεταγραφή στους Braves.

Έχει κυκλοφορήσει, επίσης, ότι ο Colby Schultz, ο οποίος έχει παίξει σε ομάδα μικρής κατηγορίας που συνδέεται με τους Kansas City Royals, στοιχημάτιζε σε αγώνες των Angels και άλλα αθλητικά γεγονότα μέσω του Bowyer. Ο Schultz και ο Fletcher ήταν στενοί φίλοι, με βάση ρεπορτάζ.

Να διευκρινιστεί ότι οι επαγγελματίες παίκτες του μπέιζμπολ και οι υπάλληλοι του MLB μπορούν να βάζουν στοιχήματα σε αθλήματα εκτός του μπέιζμπολ. Αλλά δεν μπορούν να τα τοποθετήσουν μέσω παράνομων πρακτορείων στοιχημάτων.

Τελικοί με Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo Code FINALS
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ