Πτωτικά ο άσος του Παναιτωλικού, η Πρέμιερ Λιγκ παίρνει τον τζίρο
Η δράση κορυφώνεται για άλλο ένα Σάββατο (13/05), λίγο πριν ολοκληρωθούν αρκετά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τελευταία μέρα των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ είναι σήμερα, ενώ υπάρχουν στο πρόγραμμα ποδοσφαίρου και αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ, τη Λα Λίγκα, τη Σέριε Α, την Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο φυσικά. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.
Πάμε μια βόλτα στην Ελλάδα πρώτα και στην αναμέτρηση της Σούπερ Λιγκ για τα πλέι άουτ Παναιτωλικός – ΟΦΗ. Ο άσος έχει κατέβει, αφού έχει καταγράψει πορεία από το 3.00 μέχρι το 2.25. Μια μείωση της τάξεως του 25%.
Συνεχίζουμε με τον αγώνα για την Α’ Κολομβίας Τσίκο – Μιγιονάριος. Και σε αυτό το ματς ο άσος σημειώνει πτώση, καθώς αρχικά βρισκόταν σε απόδοση 3.75 και τώρα πλέον έχει αγγίξει το 2.25.
Στο παιχνίδι της Α’ Βραζιλίας Μπαΐα – Φλαμένγκο τώρα πάμε. Η νίκη των γηπεδούχων είναι και πάλι σε κάθοδο. Είχε ανοίξει σε τιμή 4.00 και τώρα έχει φτάσει στο 3.00.
Τζίροι στοιχήματος
Όπως συμβαίνει συνήθως όταν έχει αγώνες της, η Πρέμιερ Λιγκ έχει συγκεντρώσει τον κύριο όγκο των τζίρων. Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς έχει μαζέψει όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής 301.442€. Και σχεδόν το 71% έχει κατεύθυνση τον άσο.
Στη Λα Λίγκα τώρα, παρατηρούμε ότι ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε είναι ψηλά στους τζίρους στο ανταλλακτήριο. Ως αυτή την ώρα έχει ποσό 197.027€, με το 59% να έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων.
Στην Α’ Βραζιλίας τώρα περνάμε για το παιχνίδι Μπαΐα – Φλαμένγκο για το οποίο μιλήσαμε και πιο πάνω. Έχει τζίρο τη στιγμή αυτή 122.188€. Εξ αυτών, το 31% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στον άσο
Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.
Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:40.