Πτώσεις άσσων στην Αργεντινή, στη Βραζιλία ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αυτό το Σάββατο (01/07) η προσοχή στρέφεται σε αναμετρήσεις από Βραζιλία, Αργεντινή, αλλά και Σουηδία και το Euro U21. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από το ματς Ρασίνγκ ντε Κόρντομπα – Ατλέτικο Ραφαέλα για την Β’ Αργεντινής κάνουμε αρχή. Πτώση βλέπουμε πως υπάρχει στον άσσο. Αφού από το 2.75 που άνοιξε, τώρα έχει πέσει στο 2.20. Μια μείωση, δηλαδή, κατά 20%.

Προχωράμε στο MLS και στο παιχνίδι Τορόντο – Σολτ Λέικ Σίτι . Σε αυτό το ματς υποχωρεί η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, το διπλό αρχικά βρισκόταν στο 3.50 και πλέον έχει φτάσει στο 2.88.

Πίσω στην Αργεντινή πάμε αλλά στην ανώτερη κατηγορία της και τον αγώνα Σαν Λορέντσο – Ροσάριο Σεντράλ. Πτώση του άσσου σημειώνεται εδώ. Καθώς είχε απόδοση 2.10 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 1.90.

Τζίροι στοιχήματος

Η αναμέτρηση για την Α’ Βραζιλίας Σάο Πάουλο – Φλουμινένσε έχει συγκεντρώσει τα πονταρίσματα με 79.598€ σε τζίρο. Με το 45% σχεδόν από αυτά να έχει πονταριστεί στον άσσο.

Το παιχνίδι Μάλμε – Σίριους για την Α’ Σουηδίας έχει κι αυτό τραβήξει το ενδιαφέρον. Έχει μαζέψει ποσό ως τώρα στα 42.864€. Από αυτά, το περίπου 76% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Euro U21 περνάμε και τον αγώνα Ισπανία U21 – Ελβετία U21. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στα 28.788€. Εξ αυτών σχεδόν το 70% έχει στοιχηματιστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:50.