Πρόταση για φόρο 37% σε στοίχημα και τυχερά παιχνίδια!

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: Vladimir Stanisic / Alamy Stock Photo

Mια τεράστια αύξηση στους φόρους για στοίχημα και τυχερά παιχνίδια εξετάζουν τέσσερα πολιτικά κόμματα. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται συνολικά να φτάνει το 37,8%!

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ & Τελικός CONFERENCE
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για τον συνασπισμό κομμάτων που είναι ένα βήμα από συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης στην Ολλανδία.  Δηλαδή, το VVD του απερχόμενου πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, το νέο κεντρώο κόμμα NSC, το κόμμα BBB των αγροτών μαζί με το Κόμμα της Ελευθερίας του Γκερτ Βίλντερς.

Με επικεφαλής τον Βίλντερς, το PPV βρίσκεται από τον Νοέμβριο σε διαπραγματεύσεις με τους ηγέτες των κομμάτων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, έχοντας την πλειοψηφία των εδρών.

Μετά από έξι μήνες διαπραγματεύσεων,  το PPV δήλωσε ότι ξεπέρασε ένα σημαντικό αδιέξοδο, παρουσιάζοντας ένα σχέδιο για την επικείμενη συμφωνία.

Τεράστια η σχεδιαζόμενη αύξηση φόρου στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια

Με τίτλο “Ελπίδα, θάρρος και υπερηφάνεια”, αποκάλυψε τα δημοσιονομικά σχέδια της κυβέρνησης συνασπισμού σχετικά με τη φορολογία, τις δαπάνες, τις δημόσιες επενδύσεις και τις επιδοτήσεις.

Σε αυτά, υπάρχει λεπτομερής αναφορά στην αύξηση του φόρου στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια από 30,5% σε 37,8%.

Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, η αύξηση της φορολογίας ήταν στη λίστα επιθυμιών των κομμάτων. Τον Οκτώβριο και πριν από τις γενικές εκλογές, οι υπουργοί του VVD κατέθεσαν προτάσεις για αύξηση των φόρων στα τυχερά παιχνίδια κατά 1%, από 29,5% σε 30,5%, που αντιστοιχούν σε συνολική αύξηση περίπου 26 εκ. ευρώ.

Η ολλανδική αγορά τυχερών παιχνιδιών πρόκειται επίσης να έχει αλλαγές με νέο νόμο για τα “τυχερά παιχνίδια εξ αποστάσεως” (KOA) που θα προβλέπει την εφαρμογή πρόσθετων πολιτικών υπεύθυνου στοιχηματισμού. Θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο.

🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ & Τελικός CONFERENCE
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ