Παράνομο στοίχημα μέσω 18 offshore σε πασίγνωστη διοργάνωση!

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: Vladimir Stanisic / Alamy Stock Photo

Το παράνομο στοίχημα έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη και δεν είναι εξαίρεση η Ελλάδα. Νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως παράνομα πονταρίσματα πραγματοποιήθηκαν μέσω 18 offshore εταιριών σε μια πολύ γνωστή διοργάνωση!

25 δώρα* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες είναι οι καταγγελίες των αρχών για την υπόθεση. Αφορά το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA, μια από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες διοργανώσεις ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη. Διεξήχθη το καλοκαίρι του 2023 στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η Αυστραλιανή Αρχή Επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ACMA) έκανε τώρα γνωστές τις ενέργειές της κατά του παράνομου στοιχήματος κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Πριν αλλά και όσο ήταν σε εξέλιξη το Μουντιάλ Γυναικών του 2023, εξετάστηκαν 200 υπεράκτιες υπηρεσίες (offshore). 21 από αυτές κρίθηκε πως ήθελαν επιπλέον έλεγχο.

Με μια πιο ενδελεχή έρευνα, τρεις από τις υπηρεσίες δεν παραβίασαν τη νομοθεσία. Ενώ οι υπόλοιπες 18 διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν κατά παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών του 2001.

Τρεις από αυτές τις 18 υπηρεσίες αποσύρθηκαν από την αυστραλιανή αγορά, περιορίζοντας την πρόσβαση σε αυστραλούς τελικούς χρήστες. Οι υπόλοιπες 15 υπηρεσίες μπλόκαραν τους ιστοτόπους τους από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου κατόπιν αιτήματος της ACMA, αφού τους είχαν επιβληθεί επίσημες προειδοποιήσεις.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της ACMA δήλωσε ότι οι ιστοσελίδες δεν είχαν άδεια για την παροχή υπηρεσιών στοιχηματισμού στην Αυστραλία. Ενώ ορισμένες από αυτές προσέφεραν εκτός από στοίχημα και τυχερά παιχνίδια που απαγορεύονται στην Αυστραλία.

25 δώρα* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ