Ο Νικολάς Μεσκίδα αγωνίζεται ως επιθετικός. Η ομάδα του είναι ο Βόλος ΝΠΣ.


Τις εφτά μεταγραφές έχει φτάσει αισίως ο Βόλος τη θερινή περίοδο του 2022 με την προσθήκη του Νικολάς Μεσκίδα. Ο 30χρονος Ουρουγουανός αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πριν υπογράψει στην ομάδα της Μαγνησίας φορούσε τη φανέλα των Κολοράντο Ράπιντς.  Στην Ευρώπη έχει παίξει προηγουμένως στη Νορβηγία και τις Μπραν και Λίλεστρομ.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας για τη μεταγραφή:

“Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα.

Ο Μεθκίδα τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην Κολοράντο Ράπιντς έχοντας 82 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ τα προηγούμενα 6 χρόνια είχε φορέσει 101 φορές τη φανέλα του Βανκούβερ έχοντας σημειώσει 12 τέρματα.

Πριν… μετακομίσει στο MLS είχε αγωνιστεί στην Ουρουγουάη σε Πενιερόλ, Φένιξ και Ράμπλα, καθώς και στις νορβηγικές Μπραν και Λίλεστρομ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα”.

Νικολάς Μεσκίδα: Το Who is Who

Στις 21 Ιανουαρίου του 1992 γεννήθηκε ο Νικολάς Μεσκίδα στο Παϊσαντού της Ουρουγουάης. Μετά την παρουσία του στις ακαδημίες της Πενιαρόλ, προωθήθηκε στην πρώτη της ομάδα το 2088. Υπέγραψε με τη Σάλκε προσύμφωνο στα 17 για να μετακομίσει στον σύλλογο μόλις ενηλικιωνόταν, ωστόσο άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στον σύλλογο της Λατινικής Αμερικής. Ακολούθησαν δύο δανεισμοί του, στις νορβηγικές Μπραν και Λίλεστρομ. Φόρεσε τη φανέλα της Φένιξ το 2012, ενώ δόθηκε δανεικός στη Ράμπλα Τζούνιορς το 2013. Συνέχισε την καριέρα του στο MLS και τους Βανκουβερ Γουάιτκαπς από τον Φεβρουάριο του 2014. Έπαιξε εκεί για πέντε σεζόν με 122 καταγεγραμμένες συμμετοχές και 17 γκολ. Και πάλι στο ίδιο πρωτάθλημα παρέμεινε για λογαριασμό των Κολοράντο Ράπιντς αυτή τη φορά, με παρουσία από το 2019 και 84 συμμετοχές και οχτώ τέρματα. Με την εθνική Ουρουγουάης U17 έχει σημειώσει πέντε εμφανίσεις με ένα γκολ.

Νικολάς Μεσκίδα: Highlights