Ο Αντώνης Οικονομόπουλος είναι αμυντικός και η ομάδα του είναι ο Βόλος.


Παίκτης του Βόλου είναι με κάθε επισημότητα ο Αντώνης Οικονομόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος ακραίος μπακ πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανέρυθρους”. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ακραίου αμυντικού Αντώνη Οικονομόπουλου. Ο Οικονομόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου είχε 30 συμμετοχές, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό για να ακολουθήσουν Σπάρτη και Απόλλων Σμύρνης. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αντώνη Οικονομόπουλο στην οικογένεια της».

Αντώνης Οικονομόπουλος: Το Who is Who

Γεννημένος στην Αθήνα το 1998 ο Αντώνης Οικονομόπουλος ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι το 2008 από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το 2018 δόθηκε δανεικός από το “τριφύλλι” στην Σπάρτη, ενώ το 2019 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης με τον οποίο αγωνίστηκε τρεις φορές. Ακολούθησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνιζόταν από το 2019 έως το 2022 και είχε 30 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Βόλος, όπου θα προσφέρει από εδώ και στο εξής τις υπηρεσίες του.