Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ συμμετέχει σε φιλανθρωπικό τουρνουά

Ανανεώθηκε:
πσατ betarades

Συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις της, μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι με τους παλαίμαχους του Ατρομήτου, «κατά της βίας στους αγωνιστικούς χώρους» η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου μας συμμετέχει την Παρασκευή 17 Μαΐου (19:30), σε τουρνουά που διοργανώνει η ΣΤΑΣΥ και φιλοξενεί ο Αχαρναΐκός.

Με την αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΤ, της οποίας την ευθύνη έχει ο ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου, Κώστας Αλεξόπουλος, θα αγωνιστούν και οι γυναίκες αθλητικοί δημοσιογράφοι Μαρία Πετροπούλου και Ελένη Ανδρικοπούλου.

Στο περιθώριο του τουρνουά, θα τιμηθούν πρόσωπα και των τριών ομάδων, ενώ θα απονεμηθεί πλακέτα στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου Στράτου Σεφτελή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συνδέσμου είναι οι Betarades.
Την ποδοσφαιρική μας ομάδα ντύνει η εταιρεία αθλητικών ειδών UMBRO.

Από τον ΠΣΑΤ

📋 Πρόγραμμα τουρνουά αγάπης, ΣΤΑΣΥ – ΠΣΑΤ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΌΣ

⚽ 18:00 – 19:15 φιλικός αγώνας των ακαδημιών Κ 15 των ομάδων, Α.Ο.Πανοράματος και Α.Ο.Αχαρναϊκού
⚽ 19:15 – 19:30 απονομές
⚽ 19:35 – 20:05 αγώνας μεταξύ των ομάδων Αχαρναϊκός – ΠΣΑΤ
⚽ 20:10 – 20:40 αγώνας μεταξύ των ομάδων Αχαρναϊκός – ΣΤΑΣΥ

⚽ 20:45 – 21:15 αγώνας μεταξύ των ομάδων ΣΤΑΣΥ – ΠΣΑΤ

Η σειρά των αγώνων είναι ενδεικτική, αναλόγως των αναγκών ενδέχεται να τροποποιηθεί.

📍 Σας περιμένουμε στο γήπεδο του Αχαρναϊκού την Παρασκευή 17 Μαϊου στις 18:15 να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο τουρνουά αγάπης για την Αγγελική – Νεκταρία ♥️♥️♥️

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα στης ΣΤΑΣΥ ΑΕ με χορηγούς τον Α.Ο.Αχαρναϊκό, τους Betarades, την UMBRO, ενώ υποστηρικτής της Αγγελικής – Νεκταρίας είναι ο οργανισμός “Πράξη Αγάπης”.