Η Betano είναι ο νέος αποκλειστικός στοιχηματικός συνεργάτης της Liga Profesional de Fútbol

Ανανεώθηκε:
betano βραζιλια χορηγος serie a
Photo Credits: Bruno Coelho / Alamy Stock Photo

Τα χέρια με την AFA, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αργεντινής, έδωσε η Betano, η οποία όπως ανακοινώθηκε επίσημα, είναι ο νέος χορηγός του πρωταθλήματος και αποκλειστικός συνεργάτης για στοιχημα της Liga Profesional de Fútbol.

🎁 SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα αυτή μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πρεμιέρα της σεζόν του “Torneo de la liga profesional”, το οποίο μετονομάστηκε σε “Torneo Betano”. Η χορηγία περιλαμβάνει επίσης το “Copa de la Liga Profesional”, το οποίο θα είναι γνωστό ως “Copa Betano” από την επόμενη σεζόν.

Η νέα συμφωνία έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα της Betano στην Αργεντινή. Μαζί με το Brasileirão Betano, η Kaizen Gaming κατέχει πλέον τα δικαιώματα ονομασίας των δύο μεγαλύτερων εγχώριων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στη Νότια Αμερική. Αυτή η νέα συνεργασία έρχεται επίσης λίγο μετά τις ανακοινώσεις της Betano για τη χορηγία τόσο του CONMEBOL Copa America™️ 2024 όσο και του UEFA EURO 2024™️.

Ο Julio Iglesias, Εμπορικός Διευθυντής της Kaizen Gaming, δήλωσε για τη νέα μεγάλη συνεργασία: “Η μακρά και καθιερωμένη ιστορία του πρωταθλήματος της και η αναγνώρισή του μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, το καθιστούν επίσης ορμητήριο για πολλά από τα πιο ταλαντούχα αστέρια του αύριο. Η νέα μας συνεργασία με την AFA ενισχύει την αυξανόμενη αφοσίωσή μας στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Αργεντινής, προσφέροντας στους παθιασμένους οπαδούς της ασυναγώνιστη ψυχαγωγία μέσω ασφαλών και υπεύθυνων εμπειριών παιχνιδιού”.