* 2ος γύρος
* Νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ (Λιγκ 2)
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άκρινγκτον. Ο Κάμπια (26’) άνοιξε το σκορ για την Γκρίμσμπι, ο ίδιος έχασε πέναλτι στο 50’ & ο Γουόλτον (65’) ισοφάρισε για την Άκρινγκτον.
Δυνατό το μπάσιμο στη νέα σεζόν για τους “μάρινερς”, άδικος ποδοσφαιρικά, αλλά χρήσιμος ο σαββατιάτικος βαθμός που τους διατήρησε αήττητους (4-2-0) και σε απόσταση αναπνοής (-1) από την κορυφή της League Two.
Ανώτερη η Γκρίμσμπι στην έδρα της Άκρινγκτον, με επιθετική πρωτοβουλία (58% κατοχή) και πολλές (6) μεγάλες ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το ματς. Μεγαλύτερη όλων το χαμένο πέναλτι με το σκορ στο 0-1, τιμωρήθηκε για την αναποτελεσματικότητά της λίγο αργότερα.
Εντός έδρας όμως έχει κάνει το 2/2 για το πρωτάθλημα, σκοράροντας 5 φορές, ενώ μπρος στο κοινό της κατέκτησε και την πρόκριση από τον 1ο γύρο του Carabao Cup απέναντι στην Σριούσμπερι (3-1) που είναι εκ των ουραγών στην ίδια κατηγορία.
Μειώθηκε το απουσιολόγιο του κόουτς Αρτέλ, αλλά παραμένουν εκτός οι Λαβέλ (στόπερ), Σβάνθορσον (φορ).
Στατιστικά
* Goal/Goal τα 4/6 φετινά παιχνίδια της.
* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Φούλαμ. Ο Φερνάντες έχασε πέναλτι (38’) για τη Γιουνάιτεντ, στο 58’ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μουνίς, αλλά στο 73’ ο Σμιθ Ρόου ισοφάρισε για τη Φούλαμ.
Έξτρα προβληματισμό δημιούργησε το κυριακάτικο ταξίδι στο Λονδίνο για το project του Αμορίμ, έσπασε η εντυπωσιακή παράδοση (8/8 νίκες) που μετρούσε η Γιουνάιτεντ στο Craven Cottage.
Εντυπωσίασε με το ξεκίνημά της στο ματς, με έξοχο γρήγορο ποδόσφαιρο δημιούργησε δύο καλές στιγμές με Κούνια (δοκάρι), ο Βραζιλιάνος άγγιξε το προβάδισμα κι από key pass με βολέ του κίπερ Μπαγιντίρ.
Η αναποτελεσματικότητα όμως δημιούργησε ανασφάλεια στο γκρουπ και με τον πάροδο των λεπτών επανεμφανίστηκαν οι περσινές πληγές. Σιγά σιγά έχανε μέτρα στο γήπεδο και ξεκίνησαν οι απειλές από πλευράς Φούλαμ.
Αρνητικός και μοιραίος στην άστοχη εκτέλεση πέναλτι ο αρχηγός Φερνάντες, ευτύχησε η ομάδα του να προηγηθεί δίχως να παίζει κάτι ιδιαίτερο μετά την ανάπαυλα σε κόρνερ, αλλά η διαχείριση ήταν ιδιαιτέρως προβληματική.
Απορίες δημιούργησαν οι αλλαγές του Αμορίμ, προβληματισμό τα κενά στη μεσαία γραμμή, “μύριζε” η ισοφάριση των Λονδρέζων, οι οποίοι δυνάμωσαν μέσα στο ματς με τις αλλαγές του κόουτς Σίλβα.
Ούτε στο 1-1 αντέδρασε σωστά η Γιουνάιτεντ, πιο κοντά στο νικητήριο γκολ έδειχναν οι γηπεδούχοι, δεν πήρε κάτι και πάλι από το νεοφερμένο Σέσκο που ήρθε από τον πάγκο.
Εκτεταμένο αναμένεται το rotation στο σημερινό παιχνίδι, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν είχαν ρόλο στα δύο πρώτα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μαρτίνες (στόπερ), Μαζράουι (μπακ).
Στατιστικά
* No Goal τα 5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.
* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας.