“Εκτόξευση” της αγοράς του online poker έως το 2030 προβλέπει νέα έρευνα

Ανανεώθηκε:
betmgm-online-poker

Εξαιρετικά αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για την αγορά του online poker καθώς σύμφωνα με μία νέα έρευνα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, τα έσοδά της αναμένεται να ξεπεράσουν στα 237 δισ. δολάρια έως το 2030.

Ο κύριος λόγος της ραγδαίας αυτής ανάπτυξης είναι η ευρεία χρήση των smartphones που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να λαμβάνουν μέρος σε διάφορες παρτίδες  και τουρνουά ανά πάσα στιγμή, αλλά και η κυριαρχία του διαδικτύου, γεγονός το οποίο προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες για την αγορά. Στην έρευνα μελετήθηκαν στοιχεία και δεδομένα από τους κορυφαίους παρόχους πόκερ στο ίντερνετ σε παγκόσμιο επίπεδο και τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, τα έσοδα για το 2022 ανήλθαν στα 86.2 δισ. δολάρια και με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 13.5%, μέχρι το 2030 αναμένεται να φτάσουν στα 237.5 δισ. δολάρια.

Την ίδια περίοδο, η περεταίρω ανάπτυξη του ίντερνετ και η αύξηση της χρήσης τους σε περιοχές που δεν είναι τόσο ευρεία μέχρι σήμερα, καθώς και η συνεπακόλουθη αύξηση της χρήσης των smartphones, θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην αγορά. Την ίδια στιγμή, και αυτο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές προβλέπεται ότι θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς! Παράλληλα, το μεγαλύτερο μερίδιο στην αύξηση των εσόδων αναμένεται να έχει η ευρωπαϊκή Ήπειρος.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα