*Δεύτερη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.
*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λουγκάνο – Τσέλιε.
*Στην πρώτη αναμέτρηση: Μπάνικ Οστράβα – Αούστρια Βιέννης 4-3
▶️ Δείτε τα Προγνωστικα Conference League σήμερα!
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Αυστρία)
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Βόλφσμπεργκερ. Σκόραραν οι Σοπφ (6′) και Λι Κανγκ-χι (23′).
Την απογοητευτική αμυντική λειτουργία της πλήρωσε η Αούστρια Βιέννης στην Τσεχία με αντίπαλο την Μπάνικ Οστράβα.
Προηγήθηκε με το καλημέρα, είδε τα δεδομένα να ανατρέπονται, ισοφάρισε σε 3-3 στο 79′ και τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε και τέταρτο γκολ απ’ τους γηπεδούχους.
Τρεις μέρες αργότερα υποδέχτηκε την επίσης ευρωπαία Βόλφσμπεργκερ, έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς και δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της στην Μπουντεσλίγκα.
Οι πρωτευουσιάνοι αγνοούν τη νίκη σε τρεις αναμετρήσεις (0-1-2), πριν από αυτές επικράτησαν της Σπαέρι με το εμφατικό 5-0 στη Γεωργία.
Την Κυριακή (17/8) ταξιδεύουν στην έδρα της ΛΑΣΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Στατιστικά
*Over 3,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.
*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.
ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (Τσεχία)
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Καρβινά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Λαμπίκ (54′) και Κρτσικ (66′ πεν.), ισοφάρισε προσωρινά ο Αλμάσι στο 59′.
Έσπασε το ρόδι απ’ το ξεκίνημα της σεζόν κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, μετά από μία αναμέτρηση στην οποία οι άμυνες… αγνοούνταν, προτού επιστρέψει στα αρνητικά αποτελέσματα τρεις μέρες αργότερα.
Η Μπάνικ Οστράβα δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με την Καρβινά, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 54′ και ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα.
Η εστία της παραβιάστηκε εκ νέου λίγο αργότερα, προτού ο Αλμάσι τραντάξει το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 77′.
Να σημειώσουμε πως η Μπάνικ Οστράβα απέτυχε να προκριθεί απ’ τον 3ο προκριματικό γύρο σε διοργανώσεις της UEFA στις δύο προηγούμενες παρουσίες της: Το 2010 αποκλείστηκε απ’ την Ντνιέπρ και το 2024 από την Κοπεγχάγη.
Την Κυριακή (17/8) φιλοξενείται από την ουραγό Παρντούμπιτσε για την 5η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος, στις προηγούμενες έχει απολογισμό 0-1-2 (σ.σ. χρωστάει μία).
Στατιστικά
*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.
*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.