* Τελικός

* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση & πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον όμιλο (18/06): Αγγλία – Γερμανία 1-2

ΑΓΓΛΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Νίκη (2-1) επί της Ολλανδίας. Ο Έλιοτ σκόραρε δις (62’, 85’) για την Αγγλία, ενώ ο Οχίο (72’) ισοφάρισε προσωρινά για τους Ολλανδούς.

Τις καλές της εμφανίσεις τις κρατούσε για τα νοκ άουτ παιχνίδια η πρωταθλήτρια του 2023, την Τετάρτη πέτυχε μία δίκαιη νίκη κι επιστρέφει στον τελικό του Euro U-21 με στόχο το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Μοιρασμένη η κατοχή στον ημιτελικό με τους “οράνιε”, αλλά η Αγγλία είχε διπλάσιες τελικές (12-6) και τις πιο καθαρές ευκαιρίες της αναμέτρησης. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Έλιοτ της Λίβερπουλ, που έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, έκανε ξανά τη διαφορά με δύο εκτελέσεις κι έφτασε τα 4 γκολ στη διοργάνωση.

Δυνατή και η αριστερή πλευρά με Χίνσελγουντ (Μπράιτον), Χάτσινσον (Ίπσουιτς), βοήθησαν και οι αλλαγές του κόουτς Κάρσλεϊ στο φινάλε για να αποφευχθεί η παράταση. Εξέτισε τιμωρία κι επιστρέφει για τον τελικό ο Μόρτον (μέσος).

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

20€ Ferryhopper 🚢🎁 2025 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21

Προηγούμενο ματς: Νίκη (3-0) επί της Γαλλίας. Ο Βάιπερ (8’) άνοιξε το σκορ, ο Βολτεμάντε (14’) έκανε το 2-0 & ο Γκρούντα (90+3’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι επιβεβαίωσαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά τα μικρά “πάντσερ”, την Τετάρτη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Γάλλους και βρέθηκαν στον τελικό μόνο με νίκες (5/5) και 15 γκολ ενεργητικό!

Για 5η φορά στον τελικό οι Γερμανοί, όλες από το 2009 και μετά, σήμερα θα διεκδικήσουν το 4ο τρόπαιο της Under-21 και πρώτο μετά το 2021.

Μπήκε με φόρα στον ημιτελικό το συγκρότημα του κόουτς Ντι Σάλβο, οι δύο στράικερ σκόραραν αμφότεροι στο πρώτο τέταρτο και δεν υπήρχε επιστροφή για τους “τρικολόρ”, αφού ο κίπερ Ατουμπόλου φώναξε “παρών” όποτε χρειάστηκε.

Εκ των κορυφαίων και πάλι ο στράικερ της Στουτγκάρδης, Βολτεμάντε, ο οποίος κάνει εκπληκτικό τουρνουά φτάνοντας τα 6 γκολ, ενώ έχει βγάλει και τρεις ασίστ. Δικαιολογημένο το έντονο φλερτ της Μπάγερν.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ροζενφέλντερ (στόπερ) ήταν αμφίβολος για τον ημιτελικό, ξεκίνησε, αλλά δεν άντεξε, αποχώρησε και είναι απίθανο να προλάβει.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 12/13 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Αγγλία U21 – Γερμανία U21 στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ