Στοιχηματική θεωρία: Τρέξε να προλάβεις…

Ανανεώθηκε:
Θεωρία Στοιχήματος

Μια κοινή πεποίθηση για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ του στοιχήματος αναφέρει ότι ουδείς βγαίνει κερδισμένος απ’ το χώρο. Υπάρχει δόση αλήθειας σ’ αυτή την άποψη; Ασφαλώς και όχι! Δε χωρά αμφιβολία ότι το στοίχημα δε συγκαταλέγεται στους «εύκολους» τρόπους πλουτισμού, ωστόσο ο προσεκτικός, μελετηρός και υποψιασμένος παίκτης έχει τη δυνατότητα μακροχρόνια να βγει κερδισμένος. Για να συμβεί αυτό όμως απαιτείται χρόνος, κόπος και γρήγορα αντανακλαστικά.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο χώρος του στοιχήματος έχει δύο ειδών παίκτες: τους καλούς και τους κακούς. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε απ’ τις αποδόσεις στις οποίες επιλέγουν να ποντάρουν τα χρήματα τους σε σχέση με τις αποδόσεις που τα στοιχήματα «κλείνουν». Για παράδειγμα, ένας παίκτης που προλαβαίνει αποδόσεις όπως 2,05 ή 2,00 πριν υποχωρήσουν στο 1,80 ή στο 1,75 είναι βέβαιο ότι μακροχρόνια θα βγει κερδισμένος. Μπορεί να μην πλουτίσει, αλλά σίγουρα δε θα βγει χαμένος.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να συμβεί αυτό όμως, ο οποιοσδήποτε θέλει να αποκαλείται «παίκτης στοιχήματος» οφείλει να είναι γρήγορος, άμεσος, υποψιασμένος και ενεργός. Το ίντερνετ πλέον προσφέρει πολλές δυνατότητες, αρκετές Στοιχηματικές Εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες ο παίκτης οφείλει να κινηθεί γρήγορα και να επιλέξει τις καλύτερες αποδόσεις πριν αυτές πέσουν. Μετά από κάποιους μήνες θα καταλάβει γιατί αυτή ήταν η κίνηση «ματ».

Stoiximan – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική