4η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Κερετάρο-Μοντερέι 0-0.

ΜΟΝΤΕΡΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σάντος Λαγκούνα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Μέτζα στο 4’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Κορτίζο στο 60’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Μοντερέι. Δημιούργησε ευκαιρίες, απείλησε και στα δύο ημίχρονα και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, διατηρώντας τους γηπεδούχους μακριά από την εστία της.

Συνέχεια στο θετικό της ξεκίνημα θέλει να δώσει, έχοντας σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Εξαιρετική σε ότι αφορά την επιθετική της γραμμή, σκοράρει με συνέπεια και άνεση σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής, ενώ είναι ιδιαίτερα σταθερή στα μετόπισθεν, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στις δύο αγωνιστικές.

Μοντερέι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κλαμπ Αμέρικα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σάντσες στο 61’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κινόνες στο 84’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Κερετάρο. Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, καθώς δεν δημιούργησε καθόλου ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η άμυνά της δέχθηκε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι σκόραραν δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση θα χρειαστεί σήμερα, προκειμένου να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό πέρασμα από την έδρα της Μοντερέι. Δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα με ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει θετικά στοιχεία στα μετόπισθεν, αφού έχει δεχθεί 4 γκολ σε μόλις δύο αγωνιστικές. Αναμένεται να δεχθεί πίεση σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξει προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα, αφού οι γηπεδούχοι δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτα τυχόν αστάθειες και λάθη.

Κερετάρο Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μοντερέι – Κερετάρο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ