*11η αγωνιστική 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

ΤΣΒΟΛΕ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη μεσοβδόμαδο αποκλεισμό σοκ από την Αμστερντάμσε (Γ’) με 1-0 εκτός έδρας. Σφυροκοπούσε ανελέητα τα αντίπαλα καρέ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο κίπερ ο οποίος κατέβασε ρολά. Δέχτηκε το γκολ στο 86′ κόντρα στην ροή του αγώνα και δεν είχε χρόνο να απειλήσει περισσότερο και να ψάξει να βρει έστω το γκολ της ισοφάρισης, για να πάει έστω το ματς στην παράταση.

Μεγάλο κάζο υπέστη η Τσβόλε την Τετάρτη, αφού δεν είναι μόνο το ότι αποκλείστηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας, αλλά είναι και το ότι αυτό έγινε ενώ έπαιξε με τους περισσότερους βασικούς της. Είχε θέμα στο σκοράρισμα και η εικόνα της ήταν αρκετά κακή, καλείται να μαζέψει άμεσα τα κομμάτια της και να πάει για την παραμονή στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική, «έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι». Με μια τελική και ανελέητη πίεση που δέχτηκε στο εκτός απέναντι στην Φίτεσε, έμεινε στο 1-1.

«Μέσα σε λίγες ημέρες κάναμε δύο πολύ κακές εμφανίσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει. Ειλικρινά θεωρώ πως είναι θέμα ψυχολογίας και για αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο την Φορτούνα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την συνέχεια. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε», τόνισε ο τεχνικός Γιάνσεν.

Τραυματίστηκε ξανά και θα απουσιάσει ο πλάγιος μπακ Τσιμπόρα. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Ντράουφ και Θι, μακροχρόνιος ο μέσος Λαχσίρ.

Τσβόλε Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Με ένα πέναλτι του Χαλίλοβιτς στο 81′, έκαμψε την αντίσταση της Σπάρτα Νίκερκ για το κύπελλο με 0-1 μέσα στην εβδομάδα.

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να χτίσει λίγο ψυχολογία, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τα οποία μάλιστα και συνδυάστηκαν με κακές εμφανίσεις. Στο πιο πρόσφατο, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Ουτρέχτη εντός έδρας, σε ένα κάκιστο ποιοτικά ματς που δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας. Παραμένει χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-4), ελαφρυντικό ότι είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής.

«Είμαστε γνώστες του αρνητικού σερί που τρέχουμε και απέναντι στην Τσβόλε θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το σπάσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, η αντίπαλος θα ψάξει να δώσει απαντήσεις μετά τα δικά της άσχημα αποτελέσματα, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητές μας», σχολίασε ο τεχνικός Μπάους.

Επιστρέφει ο αριστερός μπακ Ντάικς, τραυματίας ο μέσος Φεράτι. Νέο πρόβλημα για τον εξτρέμ Νοσλίν και τον ποιοτικό επιτελικό μέσο Οζακιούπ. Αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Κόρντομπα.

Φορτούνα Σιτάρντ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΤΣΒΟΛΕ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ