*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Χάρογκεϊτ – Χάρτλπουλ 2-1

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν ήδη δύο φορά φέτος σε αυτό το γήπεδο, για το Λιγκ Τρόφι και το κύπελλο Αγγλίας, με τη γηπεδούχο να κερδίζει και τις δύο φορές, με 2-0 και 3-1!

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρτλπουλ έχασε 1-2 εντός έδρας από την Μάνσφιλντ, αν και προηγήθηκε με τον Χάρισον στο 19ο λεπτό. Αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Οατς στο 47’ και ηττήθηκε από το γκολ του Χόκινς στο 60’.

Η Χάρτλπουλ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μάνσφιλντ, χάνοντας με 1-2 εντός έδρας, παρόλο που αρχικά έδειξε ικανή να διεκδικήσει κάτι καλό, ανοίγοντας το σκορ σχετικά νωρίς. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες της, με τρεις νίκες στους υπόλοιπους, με αμφότερες να έχουν έρθει στην έδρα της, αλλά από ομάδες που διεκδικούν άνοδο, καθώς εκτός από την Μάνσφιλντ ηττήθηκε και από την Στόκπορτ.

Παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, ανεβαίνοντας μία θέση, ούσα πλέον στην 21η του βαθμολογικού πίνακα αλλά σε απόσταση βολής, στο +3 συγκεκριμένα, από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ακόμη τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Συνεχίζουν να είναι σε πορεία αποθεραπείας και να απουσιάζουν ο αμυντικός Λέισι και οι μέσοι Κρόφορντ, Νιανγκ, ενώ χτύπησε πάλι στον τελευταίο αγώνα ο αμυντικός Στέρι.

Χάρτλπουλ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/15 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 8/15 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρογκεϊτ έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μπράντφορντ, δεχόμενη το τέρμα μόλις στο πρώτο λεπτό από τον Ράιτ, έχοντας ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ ως το τέλος του αγώνα.

Η Χάρογκεϊτ έχασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο γήπεδο της Μπράντφορντ, με 1-0, με γκολ που δέχθηκε από τα αποδυτήρια, χωρίς να δείξει ικανή να ανατρέψει την κατάσταση. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες, έχοντας και τρεις νίκες, αλλά στο πρωτάθλημα φέτος μακριά από την έδρα της έχει νικήσει μόνο τις δύο ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα!

Είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 19η θέση του, αλλά διατηρεί μία μικρή απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Ρίτσαρντς, Σμιθ, οι μέσοι Ντέιλι, Ντούλεϊ, ο επιθετικός Γκραντ, ενώ χτύπησαν και μάλλον θα απουσιάσουν και οι αμυντικοί ΜακΑρντλ, Φέργκιουσον και ο μέσος Φόλκινγχαμ.

Χάρογκεϊτ Στατιστικά

*Εχει 4/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/14 N/G εκτός έδρας

Χάρτλπουλ – Χάρογκεϊτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ